Hoppa till sidans innehåll

Om oss


Intresset för att spela basket är väldigt stort i Malmö och till Malbas och MiniMalbas söker sig barn och unga från hela Malmö.
Vi har idag ca 100 ideellt engagerade ledare och fördelningen mellan antalet män och kvinnor som är engagerade i klubben är jämn. För att kunna möta det stora intresset som finns kring att börja spela basket hos oss letar vi alltid efter nya tränare, fyskunniga och andra som vill engagera sig kring lagen.
Vi vill gärna att vår ledarstab, precis som våra medlemmar, speglar hela Malmö. Oavsett vilken bakgrund du har och hur mycket, eller lite, tid du har att engagera dig med så finns det plats för dig!

Vi följer Svenska Basketbollförbundets riktlinjer kring spelarutveckling och strävar efter att alla spelare ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina egna ambitioner och förutsättningar. För att vi ska trivas tillsammans är det viktigt att vi delar de värderingar som ligger till grund för svensk ungdomsidrott, https://idrottonline.se/Riksidrottsforbundet/Undermeny/RFochsvenskidrott/visionochvardegrund

Vi har dessvärre inga anställningar att erbjuda utan uppdragen hos oss är arvoderade alterntivt helt ideella. Det är viktigt för oss att våra tränare trivs och känner sig som en del av verksamheten.
För dig som inte redan har någon tränarutbildning erbjuder vi SBBF´s introduktionsutbildning för utvecklingstränare. Vi arrangerar även 2-4 coachträffar per år med varierat innehåll där du får möjlighet att vidareutbilda dig, vara delaktig i klubbens arbete med strategier, policys och värderingar och självklart umgås med, och lära känna, dina coachkollegor i klubben! Som coach i Malbas har du tillgång till gratis motionsbasket i våra motionsgrupper.

Om du är intresserad av att engagera dig som ledare eller t ex fystränare hos oss är du alltid välkommen att kontakta vår klubbchef på e-post: This is a mailto link. Skriv en rad om vem du är, vad du har för bakgrund, på vilket sätt du är intresserad av att engagera dig och vilka åldersgrupper du är intresserad av att jobba med.
Här kan du läsa mer om de uppdrag vi söker coacher till säsongen 20/21 (sidan uppdateras kontinuerligt).

Välkommen till Malbas!

Uppdaterad: 29 MAR 2020 17:58 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven