Hoppa till sidans innehåll

Malbas coacher


i har närmare 100 tränare som är engagerade i klubben! Våra tränare är djupt invoverade i klubbens verksamhet och har stor möjlighet att påverka verksamheten.

För att ge en bättre bild av vilka vi är och vad vi gör tillsammans skulle vi vilja presentera några av våra coacher!


Coachträff på temat fysträning

Våren 2020 drabbades Sverige, precis som resten av världen, Coronaviruset. I Malbas insåg vi tidigt att vi behövde vidta åtgärder för att minska smittspridningen och flyttade all vår träning utomhus. Det ställde helt nya krav på våra ledare och tack vare den stora kompetensen som finns i klubben hade vi möjlighet att med kort varsel bjuda in till en coachträff på temat "Fysträning". Våra egna ledare stod för innehållet och delade generöst med sig av sin kunskap.

 

Malbas säsongsavslutning

Malbas och MiniMalbas har vi alltid säsongsavslutning under festliga former den 6 juni! I samband med avslutningen vill vi gärna tacka våra fantastiska coacher. Självklart spelar våra coacher alltid en avslutningsmatch med våra ungdomar.

Coach qlinic med Oktay Mahmuti


Några gånger om året försöker vi arrangera Coach qlincs för våra coacher. Dels för att vi kontinuerligt ska vidareutbilda oss men även för att vi trivs tillsammans och att vi skapar mötesplatser där vi kan mötas bidrar till att utveckla klubben! Vid det här tillfället hade vi Turkiske toppcoachen Oktay Mahmuti på plats.'


Coacher i alla åldrar


I Malbas har vi coacher i alla åldrar. Våra yngsta tränare är i 12-13 års åldern och vår äldsta, Jan Mikulowski, närmar sig 90 år! Jan besöker Malbas kansli flera gånger i veckan och hjälper vår herrlagstränare, Rade Vojnovic, med vårt utvecklingslag herr.

Årets eldsjälar i Malmö 2017


2017 delade våra coacher Johanna Axelsson Mattsson och Anas Younes på Malmö stads Eldsjälspris. Samma år mottog båda Sparbanksstiftelsens Idrottsledarstipendier.

Uppdaterad: 07 APR 2020 17:09 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven