Hoppa till sidans innehåll

Vi söker coacher


Här nedan presenterar vi några av de grupper vi redan nu vet att vi söker coacher till säsongen 20/21. Vi kommer löpande att uppdatera våra behov. Notera att vi inte har möjlighet att erbjuda några anställningar, alla uppdrag hos oss är antingen arvoderade eller sker på ideell basis.

Du kan läsa mer om hur det är att vara coach hos oss här >>

 

Coach Malbas dam- & utvecklingslag
Malbas dam- och utvecklingslag består av spelare födda 2004 och tidigare. För några säsonger sedan drog sig Malbas ur förbundsseriespel och den senaste säsongen har vi spelat i div 2 Skåne, U19 och U17. Klubbens ambition är att arbeta mot målet att ha en stabil närvaro i div 1. Hur snabbt vi kan ta oss dit beror först och främst på de ekonomiska förutsättningarna men såklart även vilket spelarunderlag som finns. Vår önskan är att våra coacher på ungdomssidan ska arbeta tätt tillsammans för att skapa optimala förutsättningar för tjejerna i klubben. Du blir en viktig pusselbit i vårt arbete med att utveckla en stimulerande och utvecklande träningsmiljö för Malbas tjejer! Uppdraget är arvoderat.

 

MiniMalbas (4-12 år)
Intresset för att börja spela basket är väldigt stort i dessa åldrar och för att kunna möta det stora intresset kring att börja spela basket söker vi både personer som kan tänka sig att starta helt nya grupper och personer som kan tänka sig att gå in och hjälpa till i befintliga grupper.
Om du är intresserad av att arbeta med dessa åldrar, antingen som Head Coach eller assisterande coach är du välkommen att höra av dig så diskuterar vi möjligheterna!
Extra stort behov har vi bland pojkar födda 2008, 2009, 2010, 2011 och 2012.
En symbolisk ekonomisk ersättning utgår.

 

Malbas på Rosengård
Tillsammans med Rosengård Fastighets AB bedriver Malbas sedan hösten 2019 verksamhet på Rosengård. Intresset för våra barn och ungdomsgrupper har varit stort och till hösten 2020 skalar vi upp vår verksamhet ytterligare. Tillsammans med Rosengård Fastighets AB sänker vi de ekonomiska trösklarna så mycket vi kan för att så många som möjligt ska kunna delta i verksamheten! Om du är intresserad av att engagera dig i vår verksamhet på Rosengård är du hjärtligt välkommen att höra av dig så berättar vi mer! Uppdragen är arvoderade.

 

Malbas på Hermodsdal
Tillsammans med Trianon startar Malbas nya grupper på Hermodsdal hösten 2020. Föreningslivet är väldigt begränsat och tillsammans med Trianon sänker vi de ekonomiska trösklarna så mycket vi kan för att så många som möjligt ska kunna delta i verksamheten! Uppdragen är arvoderade.

Ambitionen är att starta följande grupper:

Pojkar/flickor födda 2011-2013
Flickor födda 2008-2010
Pojkar födda 2008-2010

 

Pojkar 2005/2006 Vit
Vi har många killar födda 2005 och 2006 som tränar basket i Malbas. För att erbjuda alla en träningsform utifrån egna drömmar och ambitioner valde vi under säsongen 19/20 att skapa gruppen "P05/06 Vit". I den här gruppen tränar killarna som fortfarande älskar sin basket men som inte riktigt har samma ambitionsnivå som kompisarna i P05 Svart och P06 Svart. Killarna spelar seriematcher och du som coach för P05/06 Vit ingår i en coachgrupp tillsammans med de andra coacherna för dessa årgångar; Costa Baltatzis är Head Coach för P05 och Janne Hasselström är Head Coach för P06. Vi söker minst en Head Coach för P05/06 Vit och gärna även en assisterande coach för uppdraget.
Uppdraget är arvoderat.

 

Nybörjare födda 2005-2007 (killar)
Vi har nybörjargrupper för ungdomar födda 2005-2007 som är otroligt populära. För att kunna möta den stora efterfrågan som finns behöver våra befintliga coacher fler coachkollegor som kan hjälpa till. Här lär sig ungdomarna grunderna men deltar inte i seriespel eller turneringar. De har även möjlighet att delta i Malbas Challenge League.
Uppdraget är arvoderat.

 

Nybörjare födda 2005-2008 (tjejer)
Hösten 2019 startade vi för första gången renodlade nybörjargrupper för tjejer i de här åldrarna och intresset har varit jättestort!  För att kunna möta den stora efterfrågan som finns behöver våra befintliga coacher fler coachkollegor som kan hjälpa till. Här lär sig ungdomarna grunderna men deltar inte i seriespel eller turneringar. De har även möjlighet att delta i Malbas Challenge League.
Uppdraget är arvoderat.

 

Motionsgrupp 15-25 år (killar)
Malbas erbjuder en motionsgrupp för herrar som tränar 3 gånger i veckan. Det finns en stor efterfrågan bland killar i åldern 15-25 att hålla igång och vi vill gärna dra igång en träningsgrupp för den här ålderskategorin. Vi söker därför 1-2 personer som vill hålla samman gruppen, hantera administration/närvaroregistrering osv. Ingen ekonomisk ersättning men du tränar själv gratis och är inbjuden till alla aktiviteter vi arrangerar för våra coacher!

 

Fystränare för basketspelare
Till vår ungdoms- och seniorverksamhet finns det önskemål om att stärka upp verksamheten med fystränare som har kunskap om basket och basketspelare.
Det kan finnas möjlighet till en symbolisk ekonomisk ersättning för uppdraget.

 

Om du är intresserad av att engagera dig i vår verksamhet säsongen 20/21 är du välkommen att kontakta vår klubbchef, Katarina Olsson, på mail: This is a mailto link eller telefon: 0709-34 22 03.

Uppdaterad: 14 APR 2020 13:14 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven