Hoppa till sidans innehåll

Lovaktiviteter


Under höst-, sport- och sommarlov erbjuder vi en rad olika lovaktiviter. Vissa aktiviteter är enbart för våra egna medelmmar och andra är en del av Malmö stads lovsatsningar. Vi försöker kommuicera ut vårt aktivitetsprgram i god tid innan det aktuella lovet men ibland måste vi invänta besked från t ex Malmö stad kring ledarfinansiering och tilldelning av halltider innan vi kan kommunicera våra planerade aktiviteter. De flesta lovaktiviteter vi arrangerar, eller är en del av, är gratis för deltagarna. Ibland händer det att vi arrangerar lovaktiviteter som är förkippade med en kostnad. Det gäller t ex får vårt årliga Summer Camp som vanligtvis arrangeras i början av augusti. Upplägget för Malbas Summer Camp 2019 är inte klart än.

På jullovet brukar vi inte erbjuda några lovaktivieter eftersom de flesta av våra medlemmar är på Lundaspelen. Däremot försöker vi att tillhandahålla träningsmöjligheter för de lag som önskar träna.

Under Höstlovet 2018 och Sportlovet 2019 arrangerar vi JR Nba för spelare födda 2005-2006,http://www.jrnbaleague.se/

Varje år erbjuds flera av våra medlemmar möjlighet till avlönat extrajobb i samband med skolloven genom att vara ledare vid våra lovaktiviteter.

Uppdaterad: 12 SEP 2018 16:52 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link
kollektiva-bk

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

logo 

images

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven