Hoppa till sidans innehåll

Laget


För att ett lag ska fungera behövs följande funktioner:

  • Head coach (huvudansvarig tränare)
  • Assistant coach
  • Lagledare
  • Kassör
  • Event/försäljningsansvarig

Våra ledare och frivilliga är hjärtat i verksamheten, utan dessa skulle vi inte kunna erbjuda Malmös barn och unga en meningsfull fritid. Som klubb säkerställer vi att nya ledare får utbilding och befintliga ledare erbjuds kontinuerlig vidareutbildning.

För att våra tränare ska kunna fokusera på basketen och träningen behöver de avlastning av er föräldrar kring uppgifter som t ex lagledare, kassör och event/försäljningsansvar.

Vi rekommenderar alla lag att bygga upp  en lagkassa. Malbas är ett starkt varumärke i Malmö och vi är kända för att göra ett bra arbete. Vi får därför ofta förfrångningar från aktörer som behöver hjälp att utföra olika uppdrag. Uppdrag som genererar intäkter till klubben och lagen. I vissa fall går intäkterna oavkortat till klubben, ibland delar klubben och lagen som utför arbetet på intäkten och ibland går intäkten oavkortat till laget. Vår grundregel är dock att de lag som hjälper till att arbeta för helheten har större chans att tilldelas uppdrag som kan generera intäkter till lagkassan. Exempel på intäktsbringande uppdrag är; Valborg på Sibbarp, funktionärer vid Citystafetten och Toughest, parkeringsvaktuppdrag osv. Ofta är det inte speciellt betungande uppdrag men vi har väldigt kul tillsammans när vi utför dem!

Under säsongen 2018/2019 kommer vi att genomföra två klubbgemensamma försäljningsaktiviteter där en del av förtjänsten kommer att gå till laget och en del av förtjänsten till klubben. Den här säsongen kommer vi att arbeta med Svenska Folkspels produkter och under en försäljningsperiod under november-december fokuserar vi på Sveriglotten, Bingolottos julkalender och Bingolottos uppesittarlott. Under perioden februari-mars fokuserar vi på Sverigelotten. Klubben kommer att erbjuda attraktiva försäljningsplatser där lagen har möjlighet att sälja sina lotter. Det är främst födda 2007 och tidigare som deltar i de klubbgemensamma försäljningsinsatserna.  

Alla som önskar engagera sig på ett eller annat sätt i klubben är alltid varmt välkomna och tveka aldrig att prata med ditt barns ledare eller kontata vår klubbchef om du vill veta mer om hur du kan engagera dig i Malbas!

Uppdaterad: 12 SEP 2018 17:06 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link
kollektiva-bk

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

logo 

images

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven