Hoppa till sidans innehåll

Vårdnadshavare


Välkommen till säsongen 18/19 med Malbas och Mini Malbas

En ny basketsäsong står för dörren och vi är glada att så många, nya som gamla spelare, är en del av Malbas! Varmt välkomna!

Jag heter Marcus Horning och är ny ordförande i Malbas och Minimalbas. I vardagen arbetar jag med stadsutveckling i Lund, och brinner för att våra tjejer och killar ska få en meningsfull och kul fritid kring glädjen till basket.

Vilken sommar det har varit! Både varmt och soligt väder men också härliga basketupplevelser. I år var det premiär för vår 3x3-turnering på ribban. Strålande väder, härlig stämning och riktigt bra basket från alla spelare i olika åldrar. Det ska vi göra om!

Malbas består av två föreningar, Malbas och Mini Malbas. Malbas vänder sig till ungdomar från och med året de fyller 13 år och uppåt och i Mini Malbas möts barn och unga i åldern 4-12 år. Vi har ett gemensamt kansli som arbetar med att ge våra medlemmar, föräldrar och alla eldsjälar bästa möjliga stöd.

Föreningslivet i Sverige bygger på ideella krafter. Att vi alla - spelare, coacher, föräldrar och andra engagerade - hjälps åt att driva och utveckla vår klubb. Med ett gemensamt driv och engagemang kan vi utföra stordåd tillsammans.

Idag tar vi ut en årlig medlems- och träningsavgift och vi får lokalt och nationellt aktivitetsstöd. Dessa avgifter och stöd täcker inte de kostnader som är förknippade med att bedriva en idrottsförening. Därför är våra klubb- och laggemensamma aktiviteter viktiga för att våra medlemmar ska kunna få en bra träning, rätt träningsmaterial, lovaktiviteter, utbildningar, spela matcher, cuper, seriespel med mera. Det betyder i praktiken att du som spelare, motionär och förälder hjälper till i ett antal av de evenemang som klubben arrangerar eller deltar i. Dessutom har vi riktigt kul när vi träffas och hjälps åt. Tillsammans skapar vi den klubb vi vill ha.

 Malbas kommer inom kort lansera en sponsorbutik där det kommer finns en rad olika sponsorpaket av olika omfattning och innehåll. Den perfekta julklappen! Målet är att testa nya sätt att skapa sponsorsamarbete. Håll ögonen öppna! Är du och ditt företag intresserad av att veta mer hur ni genom företagets CSR-arbete (Corporate Social Responsibility) kan bidra, så hör av er till Katarina på kansliet.

 

Med vänliga hälsningar

Marcus Horning, ordförande Malbas & Mini Malbas

Katarina Olsson, klubbchef Malbas

 

                                                                                                                                                   

Uppdaterad: 12 SEP 2018 15:15 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven