Hoppa till sidans innehåll

Malbas vänner


Malbas vänner

Malbas Vänner är en gemenskap för alla oss som delar samma passion för sporten, klubben och vännerna. Kanske har man ett förflutet som aktiv och minns med värme den glädje och gemenskap vi kände tillsammans med andra lag- och klubbkamrater. Eller inte! Man kanske känner att man bara vill stötta klubben. Malbas Vänner vänder sig självklart till alla, i och utanför klubben, som vill vara med i denna gemenskap och samtidigt bidra starkt till klubbens fortsatta arbete för mångfald, tolerans och meningsfull fritid för våra 700+ medlemmar.

Vi hoppas att Malbas Vänner kan bli något stort och roligt! En samlingspunkt helt enkelt. Vi tillsammans bestämmer vad det blir - men nu kör vi!

Vi har tre olika nivåer på medlemskapet; Antingen 1975 kronor (som är det år som klubben bildades), 1000 kronor eller 250 kronor. Välj vad som passar dig bäst!

I alla tre alternativ blir du medlem i klubben.

Betala in ditt bidrag via bankgiro 784-6983 (märk betalningen med "Malbas Vänner", namn och personnummer). Önskar du betala på annat sätt prata med This is a mailto link.

Uppdaterad: 13 AUG 2018 17:11 Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson