Hoppa till sidans innehåll

Laget & klubben


För att ett lag ska fungera behövs följande funktioner:

  • Head coach (huvudansvarig tränare)
  • Assistant coach
  • Lagledare
  • Kassör
  • Event/försäljningsansvarig

Våra ledare och frivilliga är hjärtat i verksamheten, utan dessa skulle vi inte kunna erbjuda Malmös barn och unga en meningsfull fritid. Alla våra ledare engagerar sig ideellt och lägger väldigt mycket av sin fritid på sitt engagemang i klubben.
Som klubb säkerställer vi att nya ledare får utbildning och befintliga ledare erbjuds kontinuerlig vidareutbildning. Vi följer barnkonventionen och alla våra ledare visar regelbundet upp begränsat registerutdrag från belastningsregistret.

För att våra tränare ska kunna fokusera på basketen och träningen behöver de avlastning av er föräldrar kring uppgifter som t ex lagledare, kassör och event/försäljningsansvar.

LagkassaVi rekommenderar alla lag att bygga upp  en lagkassa. Malbas är ett starkt varumärke i Malmö och vi är kända för att göra ett bra arbete. Vi får därför ofta förfrångningar från aktörer som behöver hjälp att utföra olika uppdrag. Uppdrag som genererar intäkter till klubben och lagen. I vissa fall går intäkterna oavkortat till klubben, ibland delar klubben och lagen som utför arbetet på intäkten och ibland går intäkten oavkortat till laget. Vår grundprincip är att de lag som hjälper till och arbetar för helheten har större chans att tilldelas uppdrag som kan generera intäkter till lagkassan. Exempel på intäktsbringande uppdrag är; Valborg på Sibbarp, funktionärer vid Citystafetten och Toughest, parkeringsvaktuppdrag osv. Ofta är det inte speciellt betungande uppdrag och vi har väldigt kul tillsammans när vi utför dem!

Gemensamma försäljningsinsatserVarje höst/vinter gör vi en klubbgemensam försäljningsaktivitet där vi säljer Svenska Folkspels produkter (Bingolotter och Sverigelotten). Förtjänsten delas mellan klubben och de lag som deltar. Klubben hjälper till att hitta attraktiva försäljningsplatser för att hjälpa lagen att lättare nå sina försäljningsmål.


Engagera sig i klubbenMalbas är en stor klubb och det finns många sätt man kan engagera sig på. Alla som önskar engagera sig på ett eller annat sätt i klubben är alltid varmt välkomna och tveka aldrig att prata med ditt barns ledare eller kontakta vår klubbchef om du vill veta mer om hur du kan engagera dig i Malbas! Man kan engagera sig i enstaka events eller på ett mer långsiktigt och regelbundet sätt.

Uppdaterad: 12 SEP 2018 17:06 Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson