Hoppa till sidans innehåll

Malbas Academy


Statistik visar att många ungdomar slutar idrotta i 13-16 års åldern och då lämnar föreningslivet helt. Genom Malbas Academy, som riktar sig till ungdomarna i den åldern, vill vi ge ungdomarna något mer än "bara" basket.

Tack vare Sparbanskstiftelsen Skåne och Skåneidrotten kan vi erbjuda alla våra medlemmar i 13-16 års åldern att delta i Malbas Academy. I början av terminen väljer ungdomarna spår:

  • Ledare
  • Domare
  • Sekretariat

Utbildningarna vi erbjuder köper vi av Svenska Basketbollförbundet och vid avslutad utbildning erhåller ungdomarna ett utbildningsintyg. I utbildningarna ingår även praktik så att ungdomarna får använda sina kunskaper i verkligheten. Inom Malbas Academy erbjuder vi ett antal intressanta föreläsningar varje termin.
Vårdnadshavare och spelare som berörs av Malbas Academy får närmare information om upplägget i början av säsongen och i mitten av september väljer ungdomarna inriktning. Vi har ett begränsat antal platser inom varje utbildningsspår och därför får ungdomarna rangorna sina önskemål om inriktning (ledare, domare och sekretariat). Ungdomarna som deltar i Malbas Academy förväntas närvara vid Malbas årsmöte som en del av sin utbildning.

Uppdaterad: 12 SEP 2018 16:33 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven