Hoppa till sidans innehåll

Lovaktiviteter


Under höst-, sport- och sommarlov erbjuder vi en rad olika lovaktiviter.
Vissa aktiviteter är enbart för våra egna medelmmar och andra är en del av Malmö stads lovsatsningar. Vi försöker kommuicera ut vårt aktivitetsprogram i god tid innan det aktuella lovet men ibland måste vi invänta besked från t ex Malmö stad kring ledarfinansiering och tilldelning av halltider innan vi kan kommunicera våra planerade aktiviteter.
De flesta lovaktiviteter vi arrangerar, eller är en del av, är gratis för deltagarna. Ibland händer det att vi arrangerar lovaktiviteter som är förkippade med en kostnad. Det gäller t ex vårt årliga Summer Camp som vanligtvis arrangeras i början av augusti (vecka 32).

På jullovet brukar vi inte erbjuda några lovaktivieter eftersom de flesta av våra medlemmar är med i Lundaspelen. Däremot försöker vi att tillhandahålla träningsmöjligheter för de lag som önskar träna.

Varje år erbjuds flera av våra medlemmar möjlighet till avlönat extrajobb i samband med skolloven genom att vara ledare vid våra lovaktiviteter. Är man intresserad av extrajobb i samband med skollov kontaktar man This is a mailto link

Uppdaterad: 12 SEP 2018 16:52 Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson