Hoppa till sidans innehåll

För vårdnadshavare


Välkommen till Malbas och Mini Malbas

Malbas består av två föreningar, Malbas och Mini Malbas. Malbas vänder sig till ungdomar från och med året de fyller 13 år och uppåt och i Mini Malbas möts barn och unga i åldern 4-12 år. Vi har ett gemensamt kansli som arbetar med att ge våra medlemmar, föräldrar och alla eldsjälar bästa möjliga stöd.

Föreningslivet i Sverige bygger på ideella krafter. Att vi alla - spelare, coacher, föräldrar och andra engagerade - hjälps åt att driva och utveckla vår klubb. Med ett gemensamt driv och engagemang kan vi utföra stordåd tillsammans.

Idag tar vi ut en årlig medlems- och träningsavgift och vi får lokalt och nationellt aktivitetsstöd. Dessa avgifter och stöd täcker inte de kostnader som är förknippade med att bedriva en idrottsförening. Därför är våra klubb- och laggemensamma aktiviteter viktiga för att våra medlemmar ska kunna få en bra träning, rätt träningsmaterial, lovaktiviteter, utbildningar, spela matcher, cuper, seriespel med mera. Det betyder i praktiken att du som spelare, motionär och förälder hjälper till i ett antal av de evenemang som klubben arrangerar eller deltar i. Dessutom har vi riktigt kul när vi träffas och hjälps åt. Tillsammans skapar vi den klubb vi vill ha.

Om du önskar bli stödmedlem blir du det genom att betala in 50 kronor till Malbas Bankgiro 784-6983. Märk inbetalningen med ditt namn, fullständigt personnummer och "stödmedlem".

Vi har en sponsorshop genom vilken både privatpersoner och företag kan stötta Malbas. Är du och ditt företag intresserad av att veta mer hur ni genom företagets CSR-arbete (Corporate Social Responsibility) kan bidra, så hör av er till Katarina på kansliet.

Med vänliga hälsningar

Marcus Horning, Ordförande Malbas
Johanna Axelsson, Ordförande MiniMalbas
Katarina Olsson, Klubbchef Malbas

 

                                                                                                                                                   

Uppdaterad: 12 SEP 2018 15:15 Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson