Hoppa till sidans innehåll

Börja spela


Välkommen till Malbas
Malbas är Malmös största basketbollklubb. Vi är aktiva i hela Malmö och i våra lag möts barn och unga från hela staden.Vår drivkraft är att skapa glädje, hälsa och gemenskap och att driva utveckling och integration runt kärleken till basket.

Vi bedriver verksamhet för barn, unga och seniorer. Du behöver inte ha spelat basket sedan unga år för att börja spela basket i Malbas, vi erbjuder t ex nybörjargrupper för olika åldrar och motionsgrupper för vuxna.

Intresset för att börja spela är otroligt stort och det är verkligen jättekul! Det innebär dessvärre att flera ålderskategorier är helt fulla och vi vet inte när vi kommer att kunna börja ta in nya spelare i dessa årgångar (gäller framförallt pojkar födda 2013, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006 och 2005).

Just nu befinner vi oss mitt i en pågående pandemi och läget är mycket allvarligt i Skåne. För att kunna bedriva en säker träningsverksamhet för våra befintliga medlemmar har vi den 25 januari 2021 beslutat att pausa möjligheten att anmäla sig till våra grupper.
Det går alltså inte att börja spela basket i någon av våra grupper just nu och vi kan inte svara på när det åter är möjligt att öppna upp för nya spelare.

Om du eller ditt barn vill börja spela basket kan du skicka ett mail till This is a mailto link där du berättar om det är en pojker eller flicka som vill börja spela och vilket år personen är född.
Vi sparar alla mail och återkommer när det åter är möjligt att ta emot nya spelare i respektive ålderskategori. Förr eller senare vänder det!

 

 

 

 

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven