Hoppa till sidans innehåll

Börja spela


Välkommen till Malbas
Malbas är Malmös största basketbollklubb. Vi är aktiva i hela Malmö och i våra lag möts barn och unga från hela staden.Vår drivkraft är att skapa glädje, hälsa och gemenskap och att driva utveckling och integration runt kärleken till basket.

Vi bedriver verksamhet för barn, unga och seniorer. Du behöver inte ha spelat basket sedan unga år för att börja spela basket i Malbas, vi erbjuder t ex nybörjargrupper för olika åldrar och motionsgrupper för vuxna.

Intresset för att börja spela är otroligt stort och det är verkligen jättekul! Det innebär dessvärre att flera ålderskategorier är helt fulla och vi vet inte när vi kommer att kunna börja ta in nya spelare i dessa årgångar (gäller framförallt pojkar födda 2013, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006 och 2005 och flickor födda 2011, 2010 och 2009). För att kunna ta emot nya spelare behöver vi starta nya grupper och för att göra det behöver vi fler ledare. Om du som förälder är basketkunnig och kan tänka dig att engagera dig på regelbunden basis är du hjärtligt välkommen att höra av dig till vårt kansli på This is a mailto link för ett förutsättningslöst samtal.

Vi närmar oss nu säsongsavslut och alla våra lag går på sommarledighet. Vi har en massa olika sommarlovsaktiveter att erbjuda och du kan läsa mer om dessa aktiviteter här >>

Om du eller ditt barn vill börja spela basket är du välkommen att skicka ett mail till This is a mailto link där du berättar om det är en pojker eller flicka som vill börja spela och vilket år personen är född (inte hur gammal utan vilket år barnet är fött).
Vi sparar alla mail och återkommer när vi har möjlighet att ta emot nya spelare i respektive ålderskategori.
Eftersom intresset för att börja spela basket behöver vi starta nya grupper i de flesta ålderskategorier för att kunna ta emot nya spelare. Det innebär att vi inte kommer att kunna ge besked på om vi har möjlighet att erbjuda en plats förrän tidigast i slutet av sommaren. I vissa ålderskategorier har vi så många barn i kö att det kan komma att dröja ännu längre än till slutet av sommaren innan du hör ifrån oss.
Om du mailar en intresseförfrågan så lovar vi att återkomma så fort vi har en plats att erbjuda. Det kan dessvärre komma att dröja och vi ber er vänligt men bestämt att avvakta tills vi hör av oss! Vi förstår att det är frestande att höra av sig för att se hur det går men vi lovar att vi är precis lika angelägna om att erbjuda alla basketsugna barn en plats som barnen är att börja spela basket!

 

 

 

 

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven