Hoppa till sidans innehåll

Börja spela


Välkommen till Malbas!

Malbas är Malmös största basketbollklubb. Vi är aktiva i hela Malmö och i våra lag möts barn och unga från hela staden.Vår drivkraft är att skapa glädje, hälsa och gemenskap och att driva utveckling och integration runt kärleken till basket.

Vi bedriver verksamhet för barn, unga och seniorer. Du behöver inte ha spelat basket sedan unga år för att börja spela basket i Malbas, vi erbjuder t ex nybörjargrupper för olika åldrar och motionsgrupper för vuxna.

För att kunna ta emot fler spelare behöver vi fler ledare i Malbas. Om du som förälder är basketkunnig och kan tänka dig att engagera dig på regelbunden basis är du hjärtligt välkommen att höra av dig till vårt kansli på This is a mailto link för ett förutsättningslöst samtal.

KÖANMÄLAN:

Nu börjar säsongen och vi gör vårt bästa för att fylla på grupper och starta nya grupper.

Om du eller ditt barn vill börja spela ber vi er att registrera er i vår kö genom att KLICKA HÄR för att fylla i formuläret. I formuläret finns all information kring hur kösystemet fungerar. Eftersom intresset för att börja spela är stort kan det dröja ett bra tag innan en plats kan erbjudas!

GRUPPERNA I VÄNSTERMENYN:

Anmälningslänkarna i vänstermenyn kommer för tillfället att inaktiveras eftersom säsongen lider mot sitt slut, men vi ber er att istället fylla i köformuläret om ni är sugna på att börja spela nästa säsong som brukar dra igång i Augusti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson