Hoppa till sidans innehåll

Börja spela


Välkommen till Malbas
Malbas är Malmös största basketbollklubb. Vi är aktiva i hela Malmö och i våra lag möts barn och unga från hela staden.Vår drivkraft är att skapa glädje, hälsa och gemenskap och att driva utveckling och integration runt kärleken till basket.

Vi bedriver verksamhet för barn, unga och seniorer. Du behöver inte ha spelat basket sedan unga år för att börja spela basket i Malbas, vi erbjuder t ex nybörjargrupper för olika åldrar och motionsgrupper för vuxna.

Intresset för att börja spela är otroligt stort och det är verkligen jättekul! Det innebär dessvärra att flera ålderskategorier är helt fulla och vi vet inte när vi kommer att kunna börja ta in nya spelare i dessa årgångar.

I grupperna nedan har vi fortfarande möjlighet att ta emot nya spelare och innan du anmäler ditt barn ber vi dig att tänka på:

1. Varje anmälningslänk är unik för respektive grupp, du kan alltså inte använda samma anmälningsformulär för flera olika grupper.

2. Grupperna nedan är de grupper vi har att erbjuda just nu - om inte det är den gruppen, hallen eller träningstiden du önskar kan du inte anmäla dig via länkarna nedan och därigenom ställa dig i kö till en annan grupp.

3. När du fyller i anmälan, tänk på att det är ditt barns uppgifter du ska fylla i och dina egna skriver du under målsman.

4. Om du inte hittar en lämplig grupp nedan innebär det tyvärr att vi inte har någon grupp att erbjuda just nu. Du kan alltid skicka ett mail till This is a mailto link där det tydligt framgår vilket år ditt barn är fött och om det är en kille eller tjej så vi sparar din intresseförfrågan och hör av oss om/när det blir en öppning i någon grupp.

5. Vi får ofta frågan om man måste träna alla träningstillfällen som erbjuds. När du läser informationen om en grupp framgår det hur många gånger gruppen tränar. Har gruppen flera träningstillfällen är man välkommen att vara med vid samtliga träningstillfällen men det är inget tvång. Priset är dock detsamma oavsett hur många gånger i veckan man väljer att träna.

6. Grupperna nedan är redan igång och tränar men tar in nya spelare under säsongen.

7. Vi växer så att det knakar och för att kunna starta fler grupper behöver vi fler ledare. Om du själv kan tänka dig att hjälpa till i en grupp eller rentav starta en ny grupp är du välkommen att kontakta oss på This is a mailto link.

För närvarande har vi platser i följande grupper (klicka på länken och läs mer om tider, priser och hur man anmäler sig till respektive grupp):

Flickor 2015

Flickor 2014

Flickor 2013

Flickor 2012

Flickor 2011

Flickor nybörjare 2008-2010

Flickor 2011-2013 på Hermodsdal (vänder sig främst till barn på Hermodsdal, Lindängen och Nydala)

Flickor 2008-2010 på Hermodsdal (vänder sig främst till barn på Hermodsdal, Lindängen och Nydala)

Flickor 2007

 

Pojkar födda 2014/15

Pojkar 2012

Pojkar 2011

Pojkar 2011-2013 på Hermodsdal (vänder sig främst till barn på Hermodsdal, Lindängen och Nydala)

Pojkar 2008-2010 på Hermodsdal (vänder sig främst till barn på Hermodsdal, Lindängen och Nydala)

Nybörjargrupp för killar födda 2006 och 2007

Motion dam -  pga av lokala restriktioner får gruppen inte träna just nu och vi tar inte emot anmälningar till gruppen förrän restriktionerna ändrats.

Malbas basketgäris (tjejer 17-30 år) - pga lokala restriktioner får gruppen inte träna just nu och vi tar inte emot anmälningar till gruppen förrän restriktionerna ändrats.

Motion herr - pga lokala restriktoner får gruppen inte träna just nu och vi tar inte emot anmälningar till gruppen förrän restriktionerna ändrats.

Motion killar (17-25 år) - pga lokala restriktioner får gruppen inte träna just nu och vi tar inte emot anmälngar till gruppen förrän restriktionerna ändrats.

Basket special - för barn och ungdomar med IF - pga lokala restriktioner får gruppen inte träna just nu och vi tar inte emot anmälningar till gruppen förrän restriktionerna ändrats.

 

Avgifter 20/21
Hos oss betalar man för en hel säsong vilket inkluderar både höst- och vårtermin. Avgiften är densamma oavsett om du spelar hela säsongen eller börjar spela mitt i en säsong. Anledningen till detta är att kostnaden för en medlem är densamma oavsett hur många gånger i veckan de tränar och när de börjar spela. Vi har inga syskon- eller familjerabatter.
Vi erbjuder gratis lovaktiviteter för våra medlemmar under höst-, sport- och sommarlov.

Från och med säsongen 20/21 använder vi oss av Sportadmin. Nya spelare ska registrera sig innan man går till sin första träning och i informationen kopplad till varje grupp finns information om prova-på. Alla avgifter betalas via SportAdmin och man får en avisering om betalning till Sportadmin appen samt de mailadresser man angett. Det går bra att dela upp betalningen och det gör man genom att följa de anvisningar som finns i aviseringen. Man behöver alltså inte kontakta vårt kansli. Om du behöver hjälp att hitta lösningar för att betala avgiften är du alltid välkommen att kontakta vår klubbchef så försöker hon hjälpa dig att hitta lösningar. Det går t ex att ansöka om pengar från Majblomman.

Om man registrerat sig men inte vill fortsätta spela efter sin prova-på period avanmäler man sig genom SportAdmin av man tas då automatiskt bort från systemet.

Att bli stödmedlem är att enkelt sätt att stötta klubben - läs mer om hur du blir stödmedlem här >>

 

Kontaktinformation
Önskar du komma i kontakt med oss når du oss enklast under kontorstid (Kl. 9-17) på vardagar på telefon 040-611 35 30 eller This is a mailto link.

 

 

 

 

 

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven