Hoppa till sidans innehåll

Börja spela


Välkommen till Malbas
Malbas är Malmös största basketbollklubb. Vi är aktiva i hela Malmö och i våra lag möts barn och unga från hela staden.Vår drivkraft är att skapa glädje, hälsa och gemenskap och att driva utveckling och integration runt kärleken till basket.

Vi bedriver verksamhet för barn, unga och seniorer. Du behöver inte ha spelat basket sedan unga år för att börja spela basket i Malbas, vi erbjuder t ex nybörjargrupper för olika åldrar och motionsgrupper för vuxna.

Intresset för att börja spela är otroligt stort och det är verkligen jättekul! Det innebär dessvärre att de flesta av våra grupper är fulla och för närvarande har vi inte möjlighet att ta emot fler intresseanmälningar. Du kan alltså inte ställa dig i kö till våra grupper just nu. Om du som förälder är basketkunnig och kan tänka dig att engagera dig på regelbunden basis är du hjärtligt välkommen att höra av dig till vårt kansli på This is a mailto link för ett förutsättningslöst samtal.

ANMÄLAN TILL GRUPPER DÄR VI HAR MÖJLIGHET ATT TA EMOT NYA SPELARE
Vi har några ålderskategorier där vi har möjlighet att ta emot nya spelare och information och anmälan till dessa grupper hittar du i vänstermenyn. Observera att anmälningslänkarna är unika för respektive grupp och du kan inte använda dessa länkar för att göra en intresseförfrågan eller ställa ditt barn i kö för en annan grupp. Dessa länkar kan ENDAST användas för att anmäla ett barn till den aktuella gruppen. Eftersom intresset kring att börja spela basket är så otroligt stort tar vi endast emot barn i deras korrekta ålderskategori. Du kan alltså inte anmäla ett barn fött 2013 till en grupp för barn födda 2012 eller 2014. Hittar du inte den grupp du söker innebär det antingen att vi inte har möjlighet att ta emot fler spelare i den ålderskategorin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

Wihlborgs

Otto Magnusson

Bona

 

Fitness 24Seven'