Hoppa till sidans innehåll

Börja spela


Välkommen till Malbas

Malbas är Malmös största basketbollklubb. Vi är aktiva i hela Malmö och i våra lag möts barn och unga från hela staden.Vår drivkraft är att skapa glädje, hälsa och gemenskap och att driva utveckling och integration runt kärleken till basket.

Att börja spela basket hos oss är enkelt. Vi bedriver verksamhet för barn, unga och seniorer. Du behöver inte ha spelat basket sedan unga år för att börja spela basket i Malbas, vi erbjuder t ex nybörjargrupper för olika åldrar och motionsgrupper för vuxna. Träningstiderna för ungdom/senior hittar du här och barnens träningstider hittar du här.

Vi har inget kösystem och under hösten brukar vi kunna ta emot alla barn och unga som vill börja spela basket. Vi tar emot nya spelare hela säsongen men det kan hända att grupper blir fulla och att vi av den anledningen måste säga nej. 

 

Avgifter 2019/20

Hos oss betalar man för en hel säsong vilket inkluderar både höst- och vårtermin. Avgiften är densamma oavsett om du spelar hela säsongen eller börjar spela mitt i en säsong. Vi erbjuder lovaktiviteter för våra medlemmar under alla skollov, även under sommaren. Medlems och träningsavgifterna för säsongen 19/20 publiceras i anslutning till respekive grupps träningstider. Vi fakturerar inte medlems- och träningsavgiften utan den betalas enligt anvisningarna du hittar i anslutning till respektive grupp. Du får prova gratis två gånger innan du bestämmer dig för att bli medlem. Vi erbjuder även syskonrabatt om du har två barn eller fler som är aktiva i Malbas och/eller MiniMalbas. Vill du använda syskonrabatten betalar du fullt pris för ditt äldsta barn och därefter drar du av 200 kronor per efterföljande barn när du betalar.

Kontaktinformation

Önskar du komma i kontakt med oss når du oss enklast under kontorstid (9-17) på vardagar på telefon 040-611 35 30 eller This is a mailto link.

Välkommen till Malbas!

 

Om du inte hittar det du söker här på hemsidan är du välkommen att kontakta oss på formuläret nedan så återkommer vi så snart vi har möjlighet. När du fyller i formuläret så innebär det inte att du registrerat ditt barn hos oss utan det är enbart en förfråga om vilka träningstider vi har att erbjuda. Formuläret hänger inte samma med vårt medlemsregister. När du eller ditt barn valt en grupp och börjar träna hos oss kommer respektive tränare att be er lämna uppgifter i form av t ex barnets fullständiga personnummer och kontaktuppgifter till vårdnadshavare.

Kön
 
 
 
 
 
 
 
kollektiva-bk

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

logo 

images

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven