Hoppa till sidans innehåll

Summer Day Camp 2-4 aug (födda 2010-2012)


I år erbjuder vi ett dagläger i Hästhagens Sporthall. Den 2-4 augusti är lägret öppet för spelare födda 2010-2012.
Lägret är öppet för alla, även för spelare från andra klubbar. Det är inget krav på att man spelat basket i en basketklubb tidigare för att vara med på lägret men vi tror att det blir roligare om man har vissa förkunskaper.

Vi har både erfarna ledare och duktiga ungdomsledare på plats och under tre dagar varvar vi basketträning med fysträning, samspelsövningar, matcher, lek och organiserad vila.

Vi vet i dagsläget inte vilka riktlinjer vi har att följa i augusti men vi utgår ifrån att vi kommer att behöva vidta åtgärder för att minimera risken för smittspridning. Vi kommer att arbeta med mindre grupper, vara både inom- och utomhus, anpassa träningen och den fria tiden för att undvika närkontakt och tvätta händerna lite oftare än vanligt!

Plats:
Hästhagens sporthall samt på grönområdena i närheten. Vi är både ute och inne.

Ålder:
Barn födda 2010-2012. Lägret är öppet för alla, oavsett om man spelar basket i Malbas eller ej. Vi tror att man har ut mer av lägret om man har spelat basket tidigare.

Tid:
Programmet är inte helt spikat än men utgå ifrån att vi börjar kl 09.00 på morgonen och håller på senast till någon gång mellan kl 16.00-19.00. Det kan variera från dag till dag.

Maxantal:
80 barn  
                                                         

Pris:
1250 kr +49 kr i administrationsavgift
I avgiften ingår frukt, lunch och mellanmål varje dag samt korvgrillning en av kvällarna.

Övrigt:
För att anmäla dig till Malbas Day Camp 2-4 augusti 2021 följer du instruktionerna och fyller i formuläret (du hittar anmälningslänken längre ned i texten) så noga som möjligt.
När du anmält dig kommer du att få en bekräftelse till den mail du angett och inom kort kommer du även att få en avisering om betalning. Avisering om betalning skickas till den e-postadress du angett vid anmälan och du hittar den även i SportAdmins medlemsapp. Anmälan är giltig först när avgiften är betald. 

För att våra försäkringar ska gälla blir barn som inte redan är medlemmar i Malbas automatiskt medlemmar när deltagaravgiften betalas.

Mer information om lägret skickas ut i god tid innan lägret via e-post! Eftersom vi kommunicerar via e-post är det viktigt att du anger korrekt e-postadress och att det är en adress du även läser under t ex din semester.

Villkor: 
Anmälan är bindande och deltagaravgiften återbetalas endast vid skada eller sjukdom mot uppvisande av läkarintyg senast 7 dagar innan lägret startar (notera att vi endast betalar tillbaka deltagaravgiften, administrationsavgiften på 49 kr återbetalas ej).
Om lägret avbryts på grund av sjukdom eller annat kommer ingen avgift att återbetalas.
Om du av någon anledning behöver avboka lägret så kontaktar du This is a mailto link. Eftersom det eventuellt kan finnas kö till lägret kan du inte överlåta ditt barns plats till annan deltagare utan att ha pratat med Malbas kansli först. Malbas kansli har semesterstängt i juli och det innebär att det kan ta lite tid innan du får svar på dina frågor.

Anmälan:
Sista dagen att anmäla sig till lägret är den 28 juni!

Uppdaterad: 06 APR 2021 19:37 Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson