Hoppa till sidans innehåll

Vi söker föreningskonsulent

02 JUN 2022 14:48
Vi vill möta upp det rekordstora basketintresset i Malmö och rekryterar därför en föreningskonsulent som kan hjälpa oss förbättra servicen till våra ledare och strukturen på verksamheten.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2022 14:48

Föreningskonsulent till Malbas

Vill du arbeta i en organisation som präglas av stort ideellt engagemang, mångfald och tillväxt? Trivs du i rollen som spindeln i nätet med många kontaktytor?

Då kan tjänsten som administrativ föreningskonsulent hos Malbas vara helt rätt för dig!

Till ansökan

Malbas är på en resa. Basket är en av Malmös allra mest populära sporter bland ungdomar och vi satsar nu för att låta så många som möjligt vara med. Härliga evenemang, trygga och kompetenta ledare, verksamhet i hela Malmö och vår värdegrund är hörnstenar för oss. 

Ett välfungerande kansli med fokus på hög servicenivå och ordning och reda är en viktig framgångsfaktor för klubben. I det arbetet spelar du en nyckelroll. Vår största drivkraft på kansliet är därför att skapa de bästa förutsättningarna för alla våra ledare, föräldrar och utövare. 

Vi söker nu en föreningskonsulent som har ett stort eget driv, gillar ordning och reda och att jobba med människor. 

Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

  • Planering och koordinering av gemensamma aktiviteter och event
  • Driva mindre projekt 
  • Medlemshantering, anmälan, betalningar etc
  • Löpande hantering av fakturering, löne-, skatte- och domarutbetalningar
  • Rapportering av LOK-stöd till stat och kommun
  • Genomföra  hallbokningar
  • Kontakt med domare, lagledare och tränare
  • Diverse administrativa uppgifter Personprofil

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta metodiskt med tydliga processer. Du får arbeta i ett team med både anställda och ideella som genom gemenskap, stor passion och erfarenhet bildar ett nav i klubben. Vi är tre personer på klubbkontoret och du blir en viktig del av teamet. 

Du är kommunikativ och har stort fokus på den bästa servicenivån till ideella ledare, föräldrar, kommunen eller partners. 

Du besitter en hög ansvarskänsla och gillar att arbeta noggrant och målinriktat. Det är även av stor vikt att du som söker har en passion för föreningsliv (gärna basket) och besitter bred kunskap inom administration. Samtidigt har du förståelse för det ideella ledarskapet och dess utmaningar.

Vi ser att du har relevant universitet-/högskole-/YH-utbildning eller att du besitter relevant erfarenhet från liknande tjänster. Det är meriterande om du har arbetat med verksamhetsutveckling inom föreningslivet och vi lägger stor vikt vid din person.

Om du har varit aktiv inom föreningslivet, berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som föreningskonsulent. 

Arbetsspråket är svenska men det är meriterande om du kan kommunicera på flera olika språk. Ange gärna vilka språk du kan och hur bra.

Exempel på verktyg/program du kommer att använda:

Fortnox

Idrottonline

Sportadmin

Google Workspace (Gmail, Sheets, Docs, etc)

Rboks

ProfixioÖvrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, projektanställning till 30 juni 2023, med möjlighet till förlängning.

Arbetstid: Generellt 9 –17 dock kräver verksamheten arbete vissa kvällar och helger.

Plats: Erik Dahlbergsgatan 30D, Malmö. Men regelbundet hemarbete är möjligt till viss del.

Malbas tillämpar och arbetar utifrån kollektivavtalet Unionens idrottsavtal.

Välkommen med din ansökan!

Till ansökan

Klubbpresentation

Malbas grundades 1975 som en sammanslagning av två basketklubbar. Klubben har under åren en rik historia och har vid flera tillfällen spelat i landets högsta serier. I dagsläget är Malbas en av Sveriges största basketföreningar med över 1400 medlemmar. Våra utövare bor över hela Malmö. Framåt kommer vi att satsa extra mycket på evenemang, våra ledare samt att säkra att vi långsiktigt finns i alla delar av Malmö. 

Nuläge – internationellt och i Sverige

Basket är en av världens största sporter med över 450 miljoner utövare i hela världen. De största stjärnorna finns i WNBA och NBA men också i landslagen. Basket är mer än en sport, det är en livsstil där musik, mode och social rättvisa tar en stor plats. I Sverige är basket den fjärde mest populära sporten att konsumera för 18-29-åringar och i Malmö är det den sport som näst flest ungdomar vill börja spela.

Skribent: Johannes Wohlert
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson