Hoppa till sidans innehåll

MATCHARRANGEMANG & PUBLIK FRÅN OCH MED 1 DECEMBER(2)

29 NOV 2021 12:29
Från och med 1/12 2021 finns det nya restriktioner kopplat till matcharrangemang som vi alla behöver ta hänsyn till för att minska risken för smittspridning.
  • Skapad: 29 NOV 2021 12:29

I samband med Malbas seniormatcher (herr och dam) kommer Malbas att införa krav på att både publik och funktionärer som är 18 år och äldre uppvisar Covidbevis och ID-handling för att kunna vistas i Sporthallen i samband med dessa arrangemang.
Du kan enkelt ladda ned ett vaccinationsbevis på www.covidbevis.se.
Undantag från detta krav gäller för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig och dessa personer behöver kunna verifiera detta med giltigt läkarintyg.
Om du inte är fullvaccinerad (det ska ha gått minst 2 veckor efter den andra sprutan för att du ska räknas som fullvaccinerad) eller inte kan uppvisa vaccinationsbevis och giltig ID-handling vid entrén kommer vi tyvärr att neka inträde. Du som är under 18 år måste kunna stärka detta med ID handling för att komma in utan vaccinationsbevis.
De nya restriktionerna innebär att insläppet kan ta lite längre tid än vanligt och vi ber om er förståelse för detta.
När det gäller andra arrangemang som t ex Nivåträdsmatcher, USM, EB Cuper kan det komma att variera hur vi hanterar publikfrågan. I vissa fall kan vi komma att kräva vaccinationsbevis för alla över 18 och i andra fall kan vi komma att sätta ett publiktak. Vi ber att få återkomma med information kopplat till övriga arrangemang.
Om du vill läsa mer om gällande restriktioner hittar du mer information här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/.../aktuell.../covid-19/
Var rädda om varandra!
Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 Trianon

Wihlborgs

Otto Magnusson