Hoppa till sidans innehåll

Basket Special söker coacher

03 SEP 2022 16:22
Vi söker nu akut coacher till vårt härliga gäng i Basket Special! Detta är ett lag för barn, unga och vuxna med intellektuella funktionsvariationer.
  • Uppdaterad: 03 SEP 2022 16:22

De är just nu 15 aktiva spelare mellan åldrarna 9-26 år och varje vecka är det nya spelare som hör av sig för att börja spela.

Vi söker nu akut coacher till vårt härliga gäng i Basket Special! Detta är ett lag för barn, unga och vuxna med intellektuella funktionsvariationer. De är just nu 15 aktiva spelare mellan åldrarna 9-26 år och varje vecka är det nya spelare som hör av sig för att börja spela.

För alla av dessa spelarna är basketträningen ett mycket viktigt sammanhang, med nyfunna vänner, som de längtar efter varje vecka. I vårt lag är det viktigt att spelarna kan delta utifrån sin egen förmåga samt att aktiviteterna kan utföras oavsett förkunskaper och förutsättningar. Lek och glädje utgör en stor del av våra träningar.

Vi söker nu dig som brinner för olikheter och allas rätt till en meningsfull fritid. Du får gärna ha grundläggande kunskaper i basket då du planerar och håller i träningarna en dag i veckan, men allra viktigast är att du är engagerad och öppensinnig och har ett stort öppet hjärta. 

De tränar en timme varje vecka, klockan 18-19 i Annebergsskolans idrottshall, och har uppehåll under alla lov. De spelar just nu inga regelbundna matcher men målet är att komma dit. De har ett kompis-lag i Höganäs som de har träffat vid olika tillfällen för gemensam träning och match. 

Malmö Stad gjorde en fin artikel om detta härliga gäng (förvisso i januari 2020), men innehållet är lika aktuellt idag som då! 

Låter detta intressant? 

Skynda dig att höra av dig till This is a mailto link. Detta gänget längtar efter att komma igång med basketen igen!

Foto: Sanna Dolck Wall (Malmö Stad)

Skribent: Anette Möllerström
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson