Hoppa till sidans innehåll

Anas Younes ny på kansliet

11 AUG 2022 11:08
Anas Younes kommer att tillträda som administratör och basketutvecklare för Malbas. Det är en en heltidstjänst som ska förbättra vår organisation och möjlighet att med kvalitet ta emot ännu fler basketspelare i Malmö.
  • Skapad: 11 AUG 2022 11:08

Det är väldigt få i Malbas som inte vet vem Anas Younes är. Och snart kommer ännu fler att komma i kontakt med den 44-årige basketarbetaren som 2018 blev Årets Eldsjäl i Malmö stad. Han tillträder omgående sin heltidstjänst som föreningskonsultent i Malbas. 

- Jag är väldigt glad över att börja arbeta heltid för Malbas och verkligen kunna ges möjlighet att bidra fullt ut med det jag kan, säger Anas Younes.

 

Föreningskonsultent

Tjänsten är föreningskonsultenttjänst innehållande både administration och ledarskap. Över 400 barn står just nu på väntelista för att för börja spela basket i Malbas och en del av tjänsten innebär att rekrytera coacher samt vägleda dem i startandet av nya grupper.  

- Vi bygger just nu en struktur för att kunna rekrytera, utbilda och få fler coacher till nya lag. Det handlar om hur vi strategiskt startar nya lag så att vi lättare kan förutse behov avhalltider och ledare inför varje år. Men eftersom "culture eats strategy for breakfast" är det ännu viktigare att få in människor som är kompetenta och brinner för basket. Anas är utbildad marknadsförare, har arbetat upp ett stort nätverk bland ledare och ungdomar i Malmö de senaste åren och brinner verkligen för uppgiften, säger klubbchef Johannes Wohlert.

Anas går att kontakta på This is a mailto link.

Skribent: Johannes Wohlert
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson