Hoppa till sidans innehåll

Scandic ny samarbetspartner till Malbas

20 SEP 2022 11:22
Scandic kliver in som officiell hotellpartner till Malbas.  - Med Scandic får vi in nordens största hotelloperatör med en stark förankring i Malmö, det känns jättebra, säger Malbas klubbchef Johannes Wohlert.
  • Skapad: 20 SEP 2022 11:22

Samarbetet har flera dimensioner. Malbas har en vision om flera evenemang och att bli mer aktiva i hela Malmö.

Vi ser med spänning fram emot att kunna bidra till att fler basketevenemang kommer till staden. Malbas är en mötesplats för ungdomar från hela Malmö och jobbar hårt med att tillgängliggöra idrott för alla. Som idrottens hotellkedja vill vi uppmuntra och stödja hälsa och idrott, inte minst den viktiga och stora ungdomsidrotten och det känns därför naturligt för oss att samarbeta med Malbas, säger Thomas Ivarsson, Hotelldirektör på Scandic Triangeln.

- Vi har både elitlag och ungdomslag som reser mycket, dessutom har vi lagt fast att vi ska starta cuper och dra fler större basketevenemang till Malmö. Scandic har hotell över hela Norden, har ett tydligt fokus på hållbarhet samt besitter spetskompetens vad gäller hotellövernattningar för allt från knattelag till elitidrottare. Detta är något som hjälper oss på vägen till våra målsättningar, säger Johannes Wohlert.

Avtalet sträcker sig över säsongen 22/23 med en ambition om att skapa en långsiktighet i samarbetet.

- Vi går inte in i samarbeten vi inte tror på långsiktigt och det är helt normalt att vi känner på varandra under ett första år och hittar hur vi kan utforma detta på längre sikt, säger Wohlert.

Scandic kommer även att instifta ett pris till "årets ungdomsledare" till en ung person i Malbas som på ett inkluderande sätt utövat ledarskap. Utmärkelsen kommer att delas ut på klubbavslutningen 2023.

Skribent: Johannes Wohlert
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson