Hoppa till sidans innehåll

Vi söker coacher, funktionärer m.m

29 JUL 2016 11:30
Malbas växer och vi vill bli bättre. Men då krävs det att vi blir fler som vill göra lite i klubben. Läs mer på länken!
  • Skapad: 29 JUL 2016 11:30

Malbas minisektion - Mini Malbas växer och det kommer krävas fler coacher, ledare, hjälpcoacher m.m..Kan du tänka dig att hjälpa till kring ett minilag?
Du kanske inte har bakgrund inom basketen, men istället sitter du på värdefull kunskap från någon annan idrott ex fridrotten, styrketräning, Då är du absolut intressant för våran del. Kontakta: This is a mailto link om du vill hjälpa till.

Samtidigt har vi flera åtagande i klubben där bla ligabasket med herrlaget och div1 spel med damlaget är två av dem. Till dessa två behövs funktionärer, det handlar inte om att kunna hjälpa till varenda vecka utan om du kan hjälpa till 1 gång så är vi tacksamma för det.

Kontakta: This is a mailto link om du kan tänka dig hjälpa Malmö-Skåne-Malbas att stabilisera sin organistaion kring elitlagen.

Är du intresserad av att jobba med events, integrationsfrågor och andra mer sociala frågor så kontakta: This is a mailto link

Har du flyttat till Malmötrakten för att studera och är intresserad av att förgylla din vardag med basket, då kontaktar du This is a mailto link

Skribent: Andreas Holmgran
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

Wihlborgs

Otto Magnusson

Bona

 

Fitness 24Seven'