Hoppa till sidans innehåll

Viktig bortamatch för damlaget

30 NOV 2017 22:24
På lördag spelar damerna höstens näst sista match. För motståndet står nykomlingarna Oskarshamn. På papperet är det här en match vi ska vinna men vi får absolut inte ta något för givet mot tabelljumbon. KLICKA på LÄS MER!
  • Skapad: 30 NOV 2017 22:24

Viktig bortamatch för damlaget och en efterlängtad comeback!

På lördag spelar damerna höstens näst sista match. För motståndet står nykomlingarna Oskarshamn. På papperet är det här en match vi ska vinna men vi får absolut inte ta något för givet mot tabelljumbon. Vi måste vara koncentrerade och på tårna från start mot ett hungrigt Oskarshamn ledda av poängmaskinen Linn Norberg (19 poäng per match) och estniska landslagsguarden Janeli Lileallik.

Vi ser fram emot utmaningen och åker norrut med elva friska och hela spelare. Vinsten i Skånederbyt förra veckan var viktig för självförtroendet. Tjejerna har sett bra ut på träningarna och är fokuserade på avsluta höstsäsongen lika starkt som vi inledde den.

Värt att notera är att vi äntligen kan rita in Hanna Svenssons namn i protokollet igen! Hanna har, efter ett års målmedveten rehab, nu fått klartecken att lira och på lördag är det alltså dags för en comeback!

Skribent: Andreas Holmgran
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven