Hoppa till sidans innehåll

Var med och bygg framtidens Malmö – bli stödmedlem i Malbas!

27 AUG 2020 17:09
Malbas är Malmös största basketklubb med ca 1000 medlemmar och över 100 ideellt engagerade ledare.
I alla våra lag möts barn och unga från hela Malmö! När du blir stödmedlem i Malbas är du med och bygger framtidens Malmö!
  • Uppdaterad: 27 AUG 2020 17:09

Malmö är en fantastisk stad. Vi är många som arbetar dagligen med att göra den ännu lite härligare. Malmö är också en stad som behöver en knuff i rätt riktning för att alla ska komma till sin rätt. Vi vet att föreningslivet är en viktig miljö för att hjälpa tjejer och killar till en positiv gemenskap. Möten över gränser – geografiska, sociala och kulturella – är viktiga för att fläta samman olika delar av Malmö, för att öka integrationen på riktigt. Malbas är en basketklubb som genom sporten och rörelsen knyter nya band och bidrar till gemenskapen i staden.

Det kostar 59 kronor att bli stödmedlem i Malbas säsongen 20/21. Anmäl dig och betala ditt stödmedlemskap här >>

Det finns många andra sätt att stötta Malbas. Vi behöver alltid fler ledare och ideella som stöttar på olika sätt. Om du vill engagera dig i Malbas är du välkommen att kontakta vår klubbchef på This is a mailto link för mer information.

Om du är nyfiken på andra sätt att stötta Malbas är du välkommen att besöka vår sponsorshop där det finns sponsorpaket för både företag och privatpersoner i alla prisklasser. Du hittar vår sponsorshop här >>

Tack för ditt stöd!

Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson