Hoppa till sidans innehåll

Utöver klubbchef så söker vi följande!

05 MAJ 2017 16:43
Utöver en klubbchef så söker vi en ansvarig för Mbnet, Kassör, marknadsansvarig samt ytterligare några till vår styrelse och kommittèer. Klicka på läs mer för mer info!
  • Skapad: 05 MAJ 2017 16:43

Ansvarig för Mbnet
2013 startades Malmö Business Network för att utgöra grunden för Malbas relationer med sponsorer och samarbetspartners. Nätverket har växt till över 60 medlemmar och genomfört många intressanta träffar och evenemang. Nu söker vi en driven positiv kraft som är intresserad av att arbeta med alla Malbas partnerns och som även ser det som en möjlighet att bygga ett personligt nätverk.
 
Styrelseposter i Malbas
Efter flera intensiva och utvecklande år är det några personer i styrelsen och kommittéer som vill lämna över stafettpinnen till nya engagerade personer.
 
Kassör Malbas
Vår nuvarande kassör har hanterat rollen som kassör i styrelsen med bravur under flera år och känner att det är dags att lämna över till en efterträdare. Därför söker vi nu en redovisningskunnig person med sinne för ordning och reda som vill bidra i styrelsearbetet utifrån ett ekonomiskt strategiskt perspektiv.
 
Marknadsansvarig i Malbas styrelse
Nuvarande ansvarig har varit med under flera år och skapat Mbnet (Malbas business nätverk) och lyft sponsorintäkterna och samarbetet med sponsorerna på ett fantastiskt sätt. Nu vill vi möjliggöra för någon ny att med energi och kraft driva marknadsfrågorna i vår fantastiska klubb.

Maila ditt intresse till This is a mailto link eller kontakta någon av nedanstående.

För frågor kontakta Petra Smedjeback 073-6798014 (styrelseledamot) eller Rickard Nilsson 070-6655066 (styrelseordförande Malbas) Mikael Thor 070-8960677 (styrelseordförande mini Malbas)

Skribent: Andreas Holmgran
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson