Hoppa till sidans innehåll

Succè på kryddgårdskolan

06 DEC 2016 13:05
Våra ledare Lukas & Ayatt gör ett lysande jobb och därmed kan inte bli något annat än succè. Läs vad de skriver om sina första 3 månader på skolan. På bilderna ser ni att Lukas äntligen får nytta av allt snurrande på fingret :-)
  • Uppdaterad: 06 DEC 2016 13:12

ar startat ett samarbete med Kryddgårdskolan som ligger i Östra delen av Rosengård som låter oss ha en träning i veckan med barnen efter fritids.
Vi ha
r jobbat med dessa barn i mer än tre månader och de är helt underbara! Ingen av barnen visste vad eller vem Malbas var när vi kom dit, men långsamt och säkert så har kidsen frågat om man kan bli medlem och spela basket "helaaa tiden" för att de tycker att det är så kul!
Vi har både tjejer från alla åldrar och pojkar från alla åldrar, det finns så många olika nationaliteter så det går inte att räkna! Vilket är en jättebra grej, basketen för ihop alla.

Basket har ingen hudfärg, religion eller åldersgräns, Malbas basket är för alla! Bilderna är från en träning med barnen så att alla kan se hur mycket energi, glädje och positivitet som finns i Rosengård för en gångs skull. 
Kanske finns basketens Ibrahimovic i Kryddgårdsskolan!
 😏👍🏼 #Malbas#makeadifference 

Skribent: Andreas Holmgran
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson