Hoppa till sidans innehåll

Stöd ett lag. Bygg en stad.

24 SEP 2018 15:47
Malmö är en fantastisk stad. Vi är många som arbetar dagligen med att göra den ännu lite härligare. Malmö är också en stad som behöver en knuff i rätt riktning för att alla ska komma till sin rätt.
  • Uppdaterad: 24 SEP 2018 15:47

Vi vet att föreningslivet är en viktig miljö för att hjälpa tjejer och killar till en positiv gemenskap. Möten över gränser - geografiska, sociala och kulturella - är viktiga för att fläta samman olika delar av Malmö, för att öka integrationen på riktigt. Malbas är en basketklubb som genom sporten och rörelsen knyter nya band och bidrar till gemenskapen i staden.

Malbas är motsatsen till kortvariga sociala projekt. Vi arbetar med social hållbarhet 7 dagar i veckan, 52 veckor om året. Basket är dessutom en av de mest jämställda sporterna vilket vi är mycket stolta över. Hos Malbas har tjejer och killar precis samma möjligheter.

I Malbas sponsorshop har du möjlighet att göra en investering för ett bättre Malmö. Som privatperson eller företag kan du enkelt bidra till Malbas dagliga arbete för att erbjuda fler tjejer och killar en meningsfull och aktiv fritid, nya sociala nätverk och förverkligande av sina drömmar! Tack för ditt engagemang och stöd!

Besök vår sponsorshop för att läsa mer om hur du kan bidra till ett bättre Malmö:

http://butik.malbas.com/

Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson