Hoppa till sidans innehåll

När börjar träningarna igen?

04 JAN 2021 18:49
Precis innan vi alla gick på julledighet tvingades Malmö stad fatta beslut om att stänga ned alla sporthallar och idrottsanläggningar med omedelbar verkan fram till och med den 25/1. Anledningen är att försöka bromsa spridningen av Covid-19.
  • Uppdaterad: 04 JAN 2021 18:49


Vi förstår att  många av er som funderar på vad detta innebär för lagens träningar och det varierar lite från lag till lag. Förutom att hallarna är stängda så finns det även en restriktion som reglerar hur många deltagare en träning får ha. En grupp får max bestå av 8 personer.
En del av våra lag ger sig på ett försök att träna utomhus i mindre grupper och en del lag har helt enkelt beslutat sig för att pausa träningen helt tills vi kan vara inne i hallarna igen. Vad som händer efter den 25/1 vet vi inte i dagsläget.

Om du är osäker på vad som gäller just ditt lag rekommenderar vi dig att kontakta din tränare för närmare information. Om du av någon anledning inte har möjlighet att komma i kontakt med din tränare eller kanske inte har hunnit börja utan skulle börja nu efter julhelgerna så är du självklart välkommen att kontakta vårt kansli så hjälper vi dig! Du når Malbas kansli på This is a mailto link.

Var rädda om er!

Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson