Hoppa till sidans innehåll

Malbas & Trianon skapar möjligheter!

27 APR 2020 11:45
Vi är glada att äntligen kunna berätta att Malbas och Trianon inleder ett nära samarbete för att göra det möjligt för fler att spela basket!
  • Uppdaterad: 27 APR 2020 11:45


Trianon har ett stort fastighetsbestånd på Hermodsdal, Lindängen och Nydala där föreningslivet som helhet är underrepresenterat.

Vi vet hur viktigt det är för barn & unga att ha tillgång till fritidsaktiviteter och ju yngre barnen är desto viktigare är det med stadsdelsnära träning. Intresset för att spela basket är stort i Malmö och för Malbas är det naturligt att etablera sig i området.
Vi vet också att många barn och unga står, av ekonomiska skäl, långt ifrån föreningslivet och ambitionen är att sänka de ekonomiska trösklarna så mycket som möjligt för att möjliggöra för så många som möjligt att delta i verksamheten.

Under våren och sommaren arbetar vi tillsammans med Trianon för att rekrytera lokalt förankrade ledare till verksamheten och stärka vårt nätverk i området.
Till hösten drar vi igång grupper för låg- och mellanstadieungdomar i området och det lär vi ha anledning att återkomma till!
Läs pressmeddelandet här >>
Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson