Hoppa till sidans innehåll

Malbas söker coacher för säsongen 19/20

17 MAJ 2019 12:05
Malbas och MiniMalbas växer och intresset för att börja spela basket i Malmö är stort. Därför söker vi nu erfarna och drivna coacher/ledare för att utveckla vår fantastiska verksamhet för barn, ungdomar och utvecklingslag!
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2019 12:05

Vi är en basketklubb i utveckling med 700 medlemmar från världens alla hörn i alla åldrar. Malmös mångfald utgör en enorm potential och kraft till att utvecklas hållbart tillsammans. Vi är klubben där ALLA får vara med, olikheter välkomnas. Vi är en palett av världen i färger och fysik. 

Med våra gemensamma värderingar som grund och vårt driv och engagemang är vi övertygade om att vi tillsammans kan skapa en hållbar klubb som ger mervärde för våra barn och ungdomar. Malbas behövs, för mig, för oss, för Malmö! Vår ambition är att bygga en bra och stabil grund, en tydlig klubbkänsla, ett VI och att utifrån det växa och utvecklas. Kärleken till basket kommer alltid att vara i fokus! 

Genom Malmö Idrottsgrundskola och Malmö Basketgymnasium erbjuder Malbas sina spelare maximal utveckling under ungdomsåren. Detta är även en väg mot ungdomslandslagen.

Som coach i Malbas ingår du i vår coachgrupp med mycket kunskap, erfarenhet, mod och passion för basket.  Genom ditt coachande bidrar du till hela klubbens utveckling och gör skillnad genom att dela klubbens värderingar.

Läs mer om vilka roller vi söker här!

Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson