Hoppa till sidans innehåll

Malbas Årets Idrottsförening 2020

26 NOV 2020 12:52
Det är med stor glädje och stolthet vi tar emot beskedet att Malbas utsetts till Årets Förening i Malmö 2020 när Fritidsnämnden varje år delar ut pris till föreningar och eldsjälar inom föreningslivet som gjort något alldeles särskilt för staden!
  • Uppdaterad: 26 NOV 2020 12:52


Motiveringen lyder:
”Årets idrottsförening är Malbas BBK. Gemenskap, nytänkande, delaktighet och gränsöverskridande arbete genomsyrar föreningens arbete. Samarbete med fastighetsbolag och andra föreningar har skapat verksamheter i hela Malmö, Nybörjarverksamhet för tonåringar, Girls Only och Open gym för tonårstjejer är några exempel. Föreningen har dessutom fortsatt leverera spelare till de svenska ungdomslandslagen och arrangerat EM-kval-matcher i samarbete med Svenska Basketbollförbundet.”

❤️ Vi vill rikta ett stort tack till alla våra engagerade ledare! Det ni gör för alla våra drygt 1000 medlemmar, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året är ovärderligt och utmärkelsen är ett kvitto på ert fantastiska engagemang!

❤️ Vi vill också rikta ett stort tack till alla våra härliga medlemmar, alla föräldrar och närstående som ställer upp i vått och torrt.Vår sponsorer och partners, Svenska Basketbollförbundet, Skånes Basketbollförbund och såklart Malmö stad!

Läs hela pressmeddelandet här >>

Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson