Hoppa till sidans innehåll

Levande Legender #1

07 NOV 2019 11:43
Nu har Levande Legender #1 blivit verklighet och vi i Malbas är så glada över att vi får vara en del av detta fantastiska initiativ!
  • Uppdaterad: 07 NOV 2019 11:43

Levande Legender #1 är ett projekt där Västeråsprofilen Fredrik Engström lyfter sina absoluta favoritspelare inom svensk basket just nu, första tröjan är nu klar med spelarna Kalis LoydBinta DrammehRegan Magarity och Amanda Zahui B.

Syftet med projektet är bl.a. att fler i Sverige skall lägga dessa namn på minnet och för att skapa nyfikenhet hos de personer som inte redan upptäckt dessa superstjärnor, som nyligen var med och skapade historia med sin femteplats i basket EM.

 

Tillsammans med välgörenhetsprojekt Ballin For a Cause har Fredrik tryckt upp ett gäng t-shirts som säljs av Fredrik Engström själv och av Malbas.

 

Varenda krona som kommer in går oavkortat till Malbas satsning i Rosengård och Huddinge Baskets projekt Vårby gäris, som syftar till att få fler unga tjejer att röra på sig mer. Den målgrupp i Sverige som enligt statistiken rör på sig minst. Att de dessutom får en chans att syssla med världens roligaste sport lär de snart inse.

 

Ett stort tack till alla er som gjort detta möjligt: Print Image - Textiltryck Västerås som är specialister på billiga t-shirts med tryck (www.printimage.se) , Henke Lei för designen, Louise och Patrik från Ballin For a Cause, Isak Ohlander för bilderna och till Alex Lagomontaña.

 

Tröjan finns i storlekarna s-xxl och kostar 200 kronor stycket.

 

Du som befinner dig i Malmötrakten kan köpa din tröja via Malbas.

Är du intresserad av att köpa tröjan är du välkommen att kontakta Malbas per mail: This is a mailto link!

Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

Wihlborgs

Otto Magnusson

Bona

 

Fitness 24Seven'