Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer till landskamp 17 november

14 OKT 2019 16:13
Den 17 november spelas det EM kval i Isstadion i Malmö och vårt damlandslag möter Montenegro. Vill du vara med och skapa ett minnesvärt evenemang?
  • Skapad: 14 OKT 2019 16:13

För att skapa ett lyckat evenemang krävs många funktionärer och just vi söker bland annat personer som kan tänka sig att hjälpa till att lägga basketgolvet dagtid fredagen den 15 november samt personer som kan tänka sig att hjälpa till att riva golvet direkt efter matchen den 17 november. Vi behöver även publikvärdar som ser till att publiken blir väl bemötta!

Golvläggarna/rivarna kommer att kunna sitta ned i lugn och ro och se matchen utan kostnad. Som publikvärd befinner du dig i hallen och du förväntas först och främst ha fokus på publiken men du har såklart även möjlighet att se matchen ifrån din stationering men du kommer inte att kunna sitta ned och följa matchen ostört.

Om du är 15 år eller äldre och är intresserad av att hjälpa till är du hjärtligt välkommen att höra av dig till This is a mailto link. Ingen ekonomisk ersättning utgår men vi bjuder på fika.

Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson