Hoppa till sidans innehåll

Är du vår klubbchef?

03 MAJ 2017 13:05
Vi söker en klubbchef till vår verksamhet. Klicka på "läs mer" för fullständig information om jobböppningen hos oss i Malbas Basket.
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2017 13:22

Malbas är Malmös basketklubb sen 1975, idag är vi 700 aktiva medlemmar 48% tjejer och 52 % killar och 70 nationaliteter i familjen. Malbas vision är att genom basketen vara med och skapa arenor för utbyte, utveckling och integration. Vi tror på att låta varje individ växa efter sina förutsättningar och att vi blir starkare tillsammans. Alla är välkomna över alla gränser och oavsett om du är på elit- eller hobbynivå är Malbasfamiljen ett hem för dig.

Klubbchef Malbas - Are you up for the challenge?!

Malbas är Malmös basketklubb sen 1975, idag är vi 700 aktiva medlemmar 48% tjejer och 52 % killar och 70 nationaliteter i familjen. Verksamheten har vuxit mycket de senaste åren och nu behöver organisation/struktur och ekonomi/marknadsföring utvecklas i samma takt.

Malbas vision är att genom basketen vara med och skapa arenor för utbyte, utveckling och integration. Vi tror på att låta varje individ växa efter sina förutsättningar och att vi blir starkare tillsammans. Alla är välkomna över alla gränser och oavsett om du är på elit- eller hobbynivå är Malbasfamiljen ett hem för dig.

Vårt mål är att fortsätta ha elitverksamhet för både dam och herrlag, en bred växande barn och ungdomsverksamhet och en levande värdegrund om allas lika värde och glädje i sporten.

Vi är flera engagerade i dessa målsättningar, både anställda, ideella och partners och nu behöver vi en ledande kraft som tar ett helhetsgrepp om klubben och driver den framåt tillsammans med oss.

För att lyckas i detta uppdrag behöver du främst ha en positiv och stark drivkraft. Du behöver erfarenhet av att leda och driva verksamheter eller projekt och ha erfarenhet från ideell verksamhet. Du är kommunikativ, strukturerad och bra på att prioritera. Du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer och du gillar att ha kontakt med många olika aktörer. Du drivs av att få människor och verksamheter att utvecklas, inspireras och växa tillsammans. Du tror på att idrott och kultur förenar och skapar förutsättningar för dialog och utbyte över gränser.  Du vill vara med att skapa arenor för integration i Malmö. Du har mod och ödmjukhet inför utmaningen.

Vi erbjuder förutom årets coolaste utmaning en projektanställning på 1 år med målet att bli en tillsvidareanställning.

Tillträde snarast 2017

Sista ansökningsdagen 30/5. Intervjuer kommer ske löpande.

Skicka din ansökan till This is a mailto link

För frågor kontakta Petra Smedjeback 073-6798014 (styrelseledamot) eller Rickard Nilsson 070-6655066 (styrelseordförande)

Skribent: Andreas Holmgran
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson