Hoppa till sidans innehåll

Sommarlovsbasket

09 JUN 2020 17:46
Välkomna till open gym och prova på basket med Malbas i sommar! Vi kommer att befinna oss på många olika platser i Malmö. Vi kommer att uppdatera denna sida vid förändrade förutsättningar. Ha gärna för vana att gå in här kontinuerligt under sommaren.
  • Uppdaterad: 09 JUN 2020 17:46

 

HÄSTHAGENS SPORTHALL

 

22 juni - 24 juli

 

Måndagar 10-15 

Tisdagar 10-15 (nedre hallen Girls Only 10-12, därefter för alla 12-15)

Onsdagar 10-15 

Torsdagar 10-15 (nedre hallen Girls Only 10-12, därefter för alla 12-15)
Fredagar 10-15 

 

PROVA PÅ BASKET 6-11 år

Vi har basket och Prova-på verksamhet i övre hallen för barn i åldern 6-11 år.

 

OPEN GYM 12-16 år

I nedre hallen har vi Open Gym för barn och unga i åldern 12-16 år;

 

GIRLS ONLY 12-16 år
På tisdagar och torsdagar bjuder vi in till GIRLS ONLY i nedre hallen (12-16 år) kl 10-12 och då tränar enbart tjejer i hallen. Efter kl 12 är även killar välkomna till hallen. Detta var ett mycket lyckat koncept förra året och vi vill fortsätta med detta även i sommar! 

 

På grund av de gällande restriktionerna har vi ett maxantal deltagare i hallarna på 50 personer. Detta gör att vi kommer att tillämpa ett kösystem för att komma in och spela. Vi kommer att ha insläpp en gång i timmen om vi har personer som väntar utanför för att komma in och spela och det innebär att ni kommer att få lämna hallen efter en timmes spel men får självklart skriva upp er på listan igen för att kunna komma in och spela mer. Under tiden ni väntar så finns det bra möjligheter att spela basket på korgarna utanför hallen och på skolgårdens basketplan mittemot hallen.

 

Vi hoppas verkligen att vi ska få till ett bra arrangemang trots rådande situation och vi ber er alla hjälpa till så att vi får en bra verksamhet. 

 

Inga omklädningsrum kommer att vara öppna! Det kommer vara förbjudet att äta i hallen, all förtäring av mat sker utanför! Viktigt är att ni tvättar händerna både innan och efter spel!

Våra sommarlovsaktiviteter gratis och öppna för alla, oavsett om man är medlem i Malbas eller ej. Inga förkunskaper krävs.

 

 

 


MALBAS PÅ ROSENGÅRD CENTRUM

 

29/6-7/8

Kom och lira basket på Rosengård Centrum! I sommar kommer Malbas i samarbete med Stiftelsen Momentum Malmö att sysselsätta barn och unga med basketspel under sex veckor. Momentum är en stiftelse som arbetar långsiktigt för ett tryggare Malmö och de vill bidra till att varje barn får rätt förutsättningar att växa upp på lika grunder. Tillsammans med Stiftelsen Momentum Malmö bygger  Malbas ett urbant, lekfullt och härligt häng på Rosengård för alla barn och unga. Vi skickar även ett tack till NCC som bidrar till samarbetet genom att hjälpa oss med inhägnaden av området.
Vi har ledare, basketkorgar, bollar, stolar, parasoller och musik på plats - allt för att ni ska kunna hänga hos oss i sommar. Det kostar inget att delta. Välkomna!

När:          
Måndag-fredag kl 15.00-18.00


Var:      
På parkeringen framför Rosengård Centrum

För vem:
Aktiviteten vänder sig främst till barn i låg- och mellanstadieåldern

Övrigt:
Aktiviteteten är gratis och ingen föranmälan krävs. Vi förhåller oss till Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och max 50 personer får vistas på eventområdet samtidigt.


Aktiviteteten är gratis och ingen föranmälan krävs. Vi förhåller oss till Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och max 50 personer får vistas på eventområdet samtidigt.


Malbas och MKB på stan

MALBAS PÅ STAN

 

29 juni - 31 juli

Tack vare vårt samarbete med MKB har vi möjlighet att erbjuda basketaktiviteter runtom i Malmö under större delen av sommaren!

 

När:
Måndag-fredag kl 18.00-21.00

 

Var:
Kroksbäckskolan, Sofielundsskolan, Gottorpskolan, Malmö International School (Limhamn) och Oxievångsskolan.

För vem:
Aktiviteten riktar sig främst till dig mellan 12-16 år.

 

Övrigt:
Vi har ledare och bollar på plats och aktiviteten är gratis. Alla är hjärligt välkomna men vi förhåller oss till Folkhälsomyndigheternas rekommendaterion och max 50 personer kan vistas på eventområdet samtidigt!

 

 

 

 

HERMODSDALSHALLEN

 

27 juli - 7 aug

 

Malbas bjuder in alla som vill spela basket och/eller prova på, i Hermodsdalshallen! Vi har ledare på plats och bollar att låna ut. Ta med er bra träningsskor, basketboll och vattenflaska om ni har. 


När:
Måndag-fredag 
kl 10-15

 

Var: 
Hermodsdalshallen

 

För vem:

Aktiviteten riktar sig främst till dig mellan 6-11 år. 

 

Då vi behöver förhålla oss till de restriktioner som finns gällande Covid-19 kommer vi att ta emot max 50 personer i taget och det innebär att om fler kommer på en gång så tillämpar vi ett kösystem och barnen får vänta en stund på att få spela.

 

Våra sommarlovsaktiviteter gratis och öppna för alla, oavsett om man är medlem i Malbas eller ej. Inga förkunskaper krävs. Välkomna!

Skribent: Anette MÖLLERSTRÖM
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson