Hoppa till sidans innehåll

Klart med klubbchef

01 JUL 2017 13:23
Malbas värvar Malmö stads evenemangschef som klubbchef I våras påbörjade Malbas, Malmös största basketförening, en process för att utveckla föreningen och växa ytterligare. Klicka på LÄS MER!
  • Skapad: 01 JUL 2017 13:23

Läs artikel i Sydsvenskan: Ny klubbchef ska hjälpa Malbas tillbaka

En viktig pusselbit för att utveckla föreningen är att stärka organisationen och vidareutveckla den omfattande verksamhet som bedrivs för barn, unga och äldre runt om i Malmö. Malbas ligger i framkant i sitt sociala engagemang och har ett uttalat mål att ta detta arbete till nya dimensioner. Föreningen kommer att vara starkt engagerade i ”Malmöandan”, den överenskommelse som finns mellan Malmö stad och den idéburna sektorn för att i samverkan skapa en öppen, demokratisk och mer jämlik stad.

Nu tar Malbas nästa steg och förstärker organisationen med Katarina Olsson som ny klubbchef. Idag arbetar Katarina Olsson i Malmö stad som evenemangschef. - Vi har en stark tro på att Katarina, med sin bakgrund, kompetens och kontaktnät, kommer att bidra till en ökad affärsmässighet och positiv utveckling av föreningen. Det är mycket glädjande att vi har lyckats hitta rätt med Katarina och lyckats värva henne som vår klubbchef, hon kändes direkt som en del i familjen med stort hjärta, driv och engagemang. Vi vill bli ännu mer relevanta i Malmö och med Katarina som klubbchef har vi möjlighet att ta nästa steg och utvecklas vidare, säger Rickard Nilsson som är ordförande i Malbas.

- Jag har alltid haft en positiv bild av Malbas och under de senaste veckorna har jag haft förmånen att lära känna föreningen närmare. Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av den här jämställda, inkluderande, kompetenta och engagerade familjen säger Katarina Olsson.

Mitt initiala fokus kommer att ligga på att öka intäkter, medlemsantal, vårda och utveckla befintliga och nya relationer och inte minst att fortsätta Malbas arbete med att vara en viktig samhällsbyggare som arbetar för barn och ungas framtid i hela Malmö!

Kontaktuppgifter: Rickard Nilsson, ordförande i Malbas, 070-66 55 066 Katarina Olsson, tillträdande klubbchef, 0709-34 22 03

Fakta: Malbas är Malmös basketklubb sen 1975, idag är vi 700 aktiva medlemmar, 48% tjejer, 52% killar och 70 nationaliteter i familjen. Malbas vision är att genom basketen vara med och skapa arenor för utbyte, utveckling och integration. Vi tror på att låta varje individ växa efter sina förutsättningar och att vi blir starkare tillsammans. Alla är välkomna över alla gränser och oavsett om du är på elit- eller hobbynivå är Malbasfamiljen ett hem för dig.

Skribent: Andreas Holmgran
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 Trianon

Wihlborgs

Otto Magnusson