Hoppa till sidans innehåll

Klart med coach till Herr utveckling

20 AUG 2017 18:21
Vi har nu klart med Jermelle "Speedy" Fraser. Han är en 30 årig guard från New York City som har spelarerfarenhet från Kosovo, Tjeckien, Spanien och Slovakien. I New York har han gjort sig känd för att vara mycket bra på att utveckla ungdomsspelare.
  • Skapad: 20 AUG 2017 18:21

Vi har nu klart med Jermelle "Speedy" Fraser. Han är en 30 årig guard från New York City som har spelarerfarenhet från Kosovo, Tjeckien, Spanien och Slovakien. I New York har han gjort sig känd för att vara mycket bra på att utveckla ungdomsspelare

Speedy är en grymt atletisk spelare som gjort stor skillnad för unga i Harlem där han med oförtrutet engagemang skapat stabilitet, sammanhang och plattformar för dem att utvecklas och mötas.

 
Sportchef Janne Hasselström: "Med Speedy får vi en efaren spelare och guard som kan leda vårt unga herrlag i Superettan samtidigt som vi får in en person som kommer inspirera och leda våra duktiga ungdomar i Utvecklingslaget. Men det stannar inte bara där, Speedy älskar basket och hans engagemang kommer att smitta av sig på alla som har med Malbas att göra." 

 

Skribent: Andreas Holmgran
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson