Hoppa till sidans innehåll

Julshopping

19 NOV 2020 14:02
Julen närmar sig med stormsteg och om du vill beställa produkter från Malbasshopen börjar det bli dags att lägga sin beställning!
  • Uppdaterad: 19 NOV 2020 14:02

I vanliga fall är man alltid välkommen till vår shop som finns på Malbas kansli men just i år har vi, pga risken för smittspridning, inte möjlighet att ta emot besök på kansliet.

Just nu är vår provkollektion ute hos olika lag så att man kan prova kläder innan man beställer i vår webshop. Provkollektionen kommer tyvärr inte att hinna gå runt till alla lag och om du har önskemål om att prova kläder är du välkommen att höra av dig till vårt kansli så försöker vi hitta en så Covid-19 säker lösning som möjligt. Vi har en del plagg (t-shirts, mössor, skolväskor och annat) till försäljning på kansliet och om vill handla något speciellt kan vi försöka hitta en praktisk lösning för detta. Hör av dig så hittar vi en lösning.

Just nu har Sportgrossen kampanj på Moltenbollar så om det är dags att köpa en ny boll kan det vara läge nu!

Den rådande situationen gör att alla leveranser är fördröjda och om du säkert ska hinna få produkterna du beställer i vår webshop behöver du lägga din beställning senast den 30/11. Webshopen hittar du här >>

 

Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson