Hoppa till sidans innehåll

EM-kval Sverige-Danmark 21 februari

15 FEB 2019 18:30
MISSA INTE BASKETFESTEN

När basketlandslaget kommer tillbaka till Skåne och Malmö för första gången på många år är det verkligen ingen dussinmatch som vankas. Nej, det är en helt avgörande batalj mot vår mest välkända fiende, dansken.
  • Skapad: 15 FEB 2019 18:30

Korten har fallit så att Danmark vinner gruppen och avancerar om de vinner denna match. Skulle Sverige stå som segrare ska det mycket till för att det inte ska vara vi som toppar gruppen. I skrivandets stund har 2528 personer köpt en biljett till matchen och det är upplagt för en magisk basketkväll i Baltiska Hallen. Det finns fortfarande möjlighet att köpa biljetter till matchen och du säkrar din plats här: https://www.juliusbiljettservice.se/events/867

Under förutsättning att det finns biljetter kvar att sälja på matchdagen kommer det även att vara möjligt att köpa biljetter på plats. Biljettkassan öppnar kl 16.30 och man kommer att kunna betala med kort/swish.

 

BOKA VIP-BILJETT                                              

Passa på att njut av denna upplevelse fullt ut med ett VIP-paket. Mingla med sköna basketmänniskor, partners, bekanta och nya kontakter samt bli garanterad några av dessa bästa platserna i huset. VIPen kommer att gästas av både förbundskapten Hugo Lopez samt landslagsspelare. Av praktiska skäl stänger vi bokningen av VIP biljetter måndag 18/2 kl 12.00 så passa på att boka din VIP biljett innan dess!

 

STORT TACK

Ett evenemang av den här storleken kräver ca 100 funktionärer från Malbas och vi är otroligt glada över det stora engagemang som våra medlemmar, föräldrar, coacher och andra vänner till klubben visat. Utan ert engagemang hade vi inte kunnat genomföra ett evenemang av den här kalibern!

 

 

Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson