Hoppa till sidans innehåll

Lyckad klubbavslutning

07 JUN 2022 18:30
Vilken härlig stämning och energi det var i Heleneholms Sporthall när Malbas höll sin årliga klubbavslutning. Utmärkelserna delades ut och
  • Uppdaterad: 07 JUN 2022 18:30

Klockan var fem i tolv och det bara strömmade in folk i hallen. Legendariske speakern Mikael Thor fick vänta med att sätta igång lite men det gjorde inget - ju fler desto bättre. Malbas klubbavslutning, den första fysiska sedan 2019, blev lika välbesökt som lyckad.

Ordförande Marcus Horning hälsade välkommen.

Ordförande Marcus Horning inledde med att hälsa alla välkomna och tacka för den säsong som varit. Delvis Coronabetonad men det blev ändå en del del cuper på slutet och Marcus lyfte speciellt Göteborgs Basketfestival där Malbas var en av de allra största klubbarna.

Johannes Wohlert presenterade sig.

Sedan fick den nyblivne klubbchefen Johannes Wohlert feeling och citerade Maya Angelou när han beskrev hur viktigt det är att vi får varandra att känna oss bra och välkomna. Det är just den känslan som sitter i långt efteråt. 

Johanna Axelsson höll i schemat.

MiniMalbas ordförande Johanna Axelsson höll i programmet som bestod i flera småmatcher där alla spelare blandades friskt. Varje lag fick varsin coach som ställde upp och mot alla odds lyckades vi faktiskt att dela upp alla spelare och få igång lite action.

Det var ett magiskt myller av människor som spelade, skrattade, skojade, klappade och mådde. Mellan varven höll Tommy Rosenqvist i utmärkelserna med benägen hjälp av hemmafostrade stjärnor som Paulina Hersler, Elijah Clarance och Jacob Månsson. 

Elijah Clarance och Jacob Månsson delade ut priser.

Nytt för i år var utmärkelsen "årets hjärta" för någon i laget som håller ihop laget och alltid tänker på sina lagkamrater. Kanske kom det största jublet när dessa utmärkelser delades ut - något att tänka på.

Kul spel med blandade lag från alla åldrar.

Men det var ju faktiskt inte sant. För det absolut största jublet kom när grillmästaren och hejaklacksledare Per Sjöström fick en blomsterkvast. Är det någon som tjänat ihop till applåder och hyllningar är det Per som med sin trumma skapat tryck på hemmamatcherna hela året. 

Alla Malbas coacher fick varsin termosmugg som de kan ta med på alla seniormatcher nästa år för att få gratis kaffe! 

F-08 som vann ett historiskt Scania Cup-guld fick sig en shout out såklart och likaså alla grymma ungdomar som deltar i Malbas Academy.

W for Win - eller M för Malbas?

Kansliet avtackades och speciellt Yannick Anzuluni, Malva Gyllenhammar Ekelöf och Rebecca Zink som alla arbetat på kansliet denna säsong men nu går vidare. Vi hoppas att de alla ändå blir kvar i klubben i olika roller.

Kan det ha hänt mer? Ja, förmodligen och då får ni påminna oss och vi får skämmas för att vi missade det. Avslutningen höll till och med tidsschemat och var slut innan kl 15 - bara en sådan sak! 

Vi kommer att offentliggöra alla utmärkelser här och i sociala media så snart som möjligt tack vare Anette Möllerström som ser till att Malbas är Sveriges bästa klubb i sociala media. Tack Anette!

En annan person som ser till att andra blir sedda är fotografen Joel Rosén som var på plats och både filmade och fotade. 

Här kan du se hans mini-movie från avslutningen och här finns alla bilder.

Joel - du är en klippa!

Skribent: Johannes Wohlert
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson