Hoppa till sidans innehåll

Malbas sponsorshopStöd ett lag. Bygg en stad.

 

Besök vår sponsorshop på http://butik.malbas.com

 

Malmö är en fantastisk stad. Vi är många som arbetar dagligen med att göra den ännu lite härligare. Malmö är också en stad som behöver en knuff i rätt riktning för att alla ska komma till sin rätt. Vi vet att föreningslivet är en viktig miljö för att hjälpa tjejer och killar till en positiv gemenskap. Möten över gränser – geografiska, sociala och kulturella – är viktiga för att fläta samman olika delar av Malmö, för att öka integrationen på riktigt. Malbas är en basketklubb som genom sporten och rörelsen knyter nya band och bidrar till gemenskapen i staden.

 

Vi bidrar också till att förbättra folkhälsan. Forskning från bla Centrum för idrottsforskning visar att stillasittande och ökande fetma bland unga är ett växande problem med höga kostnader för samhället och individen som följd.

 

Malbas är motsatsen till kortvariga sociala projekt. Vi arbetar med social hållbarhet 7 dagar i veckan, 52 veckor om året. Basket är dessutom en av de mest jämställda sporterna vilket vi är mycket stolta över. Hos Malbas har tjejer och killar precis samma möjligheter.

 

Vi har som dröm att alla oavsett ekonomisk möjlighet ska kunna spela basket i Malbas. Vi håller nere medlemsavgifter, försörjer spelare med matchställ och försöker på olika att sänka den ekonomiska tröskeln. För de familjer som inte har råd, finner vi alltid en lösning. Det viktiga är att barnen och ungdomarna blir en del av klubben.

 

Uppdaterad: 13 AUG 2018 21:00 Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson