Hoppa till sidans innehåll

Malbas Challenge League


Malbas Challenge League är en mötesplats för ungdomar i åldrarna 12-16 år som vill utvecklas som basketspelare och skaffa sig erfarenhet av att spela matcher under kul och utvecklande former.

Challenge League är öppet för både killar och tjejer och vi anpassar upplägget utifrån ungdomarnas önskemål. Vill man spela mixade lag gör vi det och vill man spela renodlade lag för tjejer respektive killar så gör vi det.

Vi spelar enligt de officiella reglerna och vi har matchkläder, coacher, domare och sekretariat. Mellan matcherna har vi olika tävlingar! Om man känner sig osäker på reglerna erbjuder vi en kort teoretisk introduktion till basket och sportens grundläggande regler. Vi har vuxna ledare på plats som ansvarar för aktiviteten.

 

Vem kan delta i Malbas Challenge League:
Ungdomar i åldrarna 12-16 år är välkomna att delta i Malbas Challenge League. Vi vänder oss främst till dig som inte redan hunnit skaffa dig så mycket matcherfarenhet. Om du är medlem i Malbas och tränar i någon av våra ordinarie grupper betalar du inget extra för att delta i Challenge League.

Om du inte är aktiv i någon av våra ordinarie träningsgrupper men skulle vilja delta i Challenge League på fredagar går det jättebra! Du får testa gratis två gånger och därefter betalar du 50 kronor och blir medlem i Malbas och kan vara med i Challenge League. Medlemsavgiften kan du betala genom att antingen betala 50 kronor till Malbas bankgiro 784-6983 eller Swisha till 123 373 5107. Oavsett hur du väljer att betala vill vi att du märker din betalning med: förnamn, fullständigt personnummer och Challenge League.

Ingen föranmälan krävs utan det är bara att dyka upp. Vi vill gärna att du är på plats när vi börjar kl. 18.30 men om du inte kan stanna hela tiden går det såklart bra att avvika tidigare.

 

Var:
Hästhagens sporthall (Carl Gustavs väg 2)

 

Tid:
18.30-20.30 (Malbas P06 tränar precis innan Challenge League startar och du är välkommen att komma tidigare men det är viktigt att vi inte stör deras träning) Vi vill gärna att du är på plats när vi börjar kl 18.30 men om du inte kan stanna hela tiden går det såklart bra att avvika tidigare.

 

Datum:
Vi planerar att dra igång Malbas Challenge League i september/oktober 2020. Vi återkommer med mer infromation när det närmar sig!

 

Vad ska man ta med / klädsel:
Kom träningsklädd eller byt om i omklädningsrummen i hallen. Vi har matchlinnen som du får låna på plats att spela i. Utomhusskor är förbjudna på basketplanen så ta med skor för inomhusbruk. Det kan också vara bra att ta med en vattenflaska men glöm inte att märka den med ditt namn. Vi har bollar på plats men om du vill ta med en egen boll så glöm inte att märka den med ditt namn.

 

Frågor?
Då är du välkommen att kontakta Malbas kansli på telefon 040-611 35 30 eller This is a mailto link

Uppdaterad: 09 JAN 2020 10:16 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven