Hoppa till sidans innehåll

Malbas Challenge League


Malbas Challenge League är en mötesplats för ungdomar födda 2005-2008 år som vill utvecklas som basketspelare och skaffa sig erfarenhet av att spela matcher under kul och utvecklande former.

Challenge League är öppet för både killar och tjejer och vi anpassar upplägget utifrån ungdomarnas önskemål. Vill man spela mixade lag gör vi det och vill man spela renodlade lag för tjejer respektive killar så gör vi det.

Vi spelar enligt de officiella reglerna och vi har matchkläder, coacher, domare och sekretariat. Mellan matcherna har vi olika tävlingar! Om man känner sig osäker på reglerna erbjuder vi en kort teoretisk introduktion till basket och sportens grundläggande regler. Vi har vuxna ledare på plats som ansvarar för aktiviteten.

Inför säsongen 21/22 har vi blivit beviljade medel från Kronfågels projekt, Rätt Till Rörslse. Det betyder väldigt mycket för oss och möjliggör att vi kan driva Malbas Challenge League vidare under säsongen 21/22!

Vem kan delta i Malbas Challenge League säsongen 21/22:
Ungdomar födda 2008-2006 är välkomna att delta i Malbas Challenge League och vi delar in lagen utifrån ålder för att det ska vara roligt för alla.
Vi vänder oss främst till dig som inte redan hunnit skaffa dig så mycket matcherfarenhet.
Om du redan är medlem i Malbas och tränar i någon av våra ordinarie grupper betalar du inget extra för att delta i Challenge League men du måste vara registrerad i Challenge Leaguegruppen i SportAdmin (använd länken under föranmälan längre ned i texten).

Om du inte är aktiv i någon av våra ordinarie träningsgrupper men skulle vilja delta i Malbas Challenge League på fredagar är du hjärtligt välkommen att göra det. Det kostar 50 kronor (du blir medlem i Malbas) och sedan har du full tillgång till Malbas Challenge League och kan vara med så ofta du vill hela säsongen 21/22.

Var:
Hästhagens Sporthall

Datum våren 2022:

11 mars
18 mars
25 mars
1 april
8 april
22 april
6 maj
13 maj
20 maj

Enstaka tillfällen kan komma att avbokas pga av andra arrangemang i hallen.

Tid:
Insläpp i hallen börjar kl 18.45. Vi börjar kl 19.00 och då ska alla som vill vara med vara omklädda och klara och vi och slutar kl 20.30.


Föranmälan krävs:
För att vara med på Malbas Challenge League anmäler du dig på länken nedan. Du kommer därefter att få kallelser till Malbas Challenge League via Sportadmin och vill vill gärna att du meddelar via Sportadmin om du kommer eller ej så att vi vet ungefär hur många som kommer varje gång. Om du inte redan är medlem i Malbas kommer fakturan på 59 kronor att skickas till den e-post du anger samt till Sportadmin.

Anmälningslänken hittar du här >>

Vad ska man ta med / klädsel:
Vi har matchlinnen som du får låna på plats att spela i. Utomhusskor är förbjudna på basketplanen så ta med skor för inomhusbruk och om du inte har inomhusskor så försök borsta av smuts och grus innan du går ned på basketplanen! Det kan också vara bra att ta med en vattenflaska men glöm inte att märka den med ditt namn och kom ihåg att inte dela vattenflaska med dina kompisar. Vi har bollar på plats men om du vill ta med en egen boll så glöm inte att märka den med ditt namn.

Övrigt:
Vi behöver alla hjälpas åt att minska risken för smittspridning av Covid-19 och därför vill vi att alla som har sjukdomssymptom stannar hemma. Man tvättar händerna innan man börjar träna och efter avslutad träning.


Frågor?
Då är du välkommen att kontakta Malbas kansli på telefon 040-611 35 30 (vårt kansli är öppet dagtid måndag-fredag vilket innebär att vi inte svarar i telefon på kvällar eller helger). Om du hellre vill maila oss gör du det på This is a mailto link.

Uppdaterad: 09 JAN 2020 10:16 Skribent: Katarina Olsson
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets ab

Trianon.png

Wihlborgs.png

Otto Magnusson