Hoppa till sidans innehåll

Medlems/träningsavgifter


När du börjar spela basket i Malbas/Mini Malbas registrerar ledaren dig i Idrottonline som är vårt administrationsverktyg. När du blir registrerad som ny medlem lämnar du även din e-postadress. När vårt kansli godkänner ditt medlemskap får du automatiskt ett mail ifrån oss med inbetalningsuppgifter. Vi skickar inte ut någon faktura eller inbetalningskort till nya eller befintliga medlemmar utan du följer de instruktionerna nedan. Sedan ett par år tillbaka använder vi oss inte längre av medlemskort och inget sådant kommer därför att skickas till dig. 

 

Testa gratis två gånger

Man får testa gratis två gånger och därefter ska medlems och träningsavgiften betalas via bankgiro. 

 

Syskonrabatt

Vi erbjuder syskonrabatt och om du har mer än ett barn som spelar i Malbas och när du betalar medlems- och träningsavgift så betalar du full avgift för ditt äldsta barn och därefter drar du av 200 kronor per barn i samband med betalningen.

 

Medlemsavgift

Medlemsavgiften Malbas och MiniMalbas är 50 kronor i respektive klubb och den betalar man alltid oavsett när man börjar under säsongen (en säsong är höst- och vårtermin). Inbetalningen ska märkas med barnets namn och födelseår.  

 

Träningsavgift

För att få träna och spela behöver man även betala en träningsavgift. Information om träningsavgiften för respektive grupp inklusive medlemsavgift samt hur du gör för att betala avgiften hittar du i anslutning till respektive grupp här på hemsidan. 

Notera att vi inte licenserar spelare för seriespel förrän medlems- och träningsavgiften är betald vilket innebär att ingen kan spela matcher förrän avgifterna är betalda.

 

Stödmedlem

Om du önskar bli stödmedlem kan du bli det genom att betala 50 kronor till Malbas bankgiro 784-6983 (märk inbetalningen med "Stödmedlem", namn och fullständigt personnummer).

 

Frågor?

Om du har frågor eller behöver hjälp med t ex underlag för friskvårdsbidrag, avbetalningsplan eller ansökan om bidrag från Majblomman är du välkommen att kontakta vårt kansli på This is a mailto link eller telefon 040-611 35 30 (måndag-fredag 9-17).  

 

Vid frågor maila: This is a mailto link

Uppdaterad: 12 SEP 2018 14:42 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link
kollektiva-bk

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

logo 

images

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven