Hoppa till sidans innehåll

Styrelse Malbas


Malbas styrelse säsongen 19/20:

Marcus Horning,
Orförande 

Petra Smedjeback,
Vice Ordförande

Ulf Wirkeland,
Kassör

Karin Frydenlund,
Sekreterare

Anette Möllerström,
Kommunikation

Klas Tjebbes,
Ledamot

 

Fatime Nedzipovska,
Ledamot

 

Linus Dubbelman,
Ledamot

 

Suzan Alev Arslan,
Ledamot

Presentation

Marcus Horning, ordförande

Petra Smedjeback, vice ordförande
Petra Smedjeback, tillträdde Malbas styrelse 2016 som ledamot och sen vice ordf. Petra engagerar sig i Malbas för att bidra till våra barn och ungdomars utveckling och till att utveckla Malmö och nyttja kraften och den otroliga potentialen i vår stads mångfald. Hon drivs av att utveckla och möjliggöra hög kvalité i basketen så att alla våra unga kan utvecklas och nå sin fulla potential som spelare och lagkamrater. Sedan fyra år arbetar Petra som ansvarig för de övergripande kompetens- och chefsförsörjningsfrågorna i Malmö stad. Petra har stor erfarenhet från näringslivet som organisations- och rekryteringskonsult men också 5 år från strategiskt kompetensförsörjningsarbete i Region Skåne.

Ulf Wirkeland, kassör
Ulf Wirkeland är inne på andra året som kassör i Malbas och är även engagerad förälder i Malbas P06 och har ett intresse långt tillbaka av basket från läktaren. Utanför Malbas är Ulf verksam som inköpschef på ASSA ABLOY Entrance Systems.

Karin Frydenlund, sekreterare
Karin gör sitt andra år som sekreterare i Malbas styrelse och har sedan 10 år tillbaka varit engagerad förälder i Malbas numera Dam utvecklingslag. Karin är även sammankallande i Malbas Eventgrupp. Karin har själv inte spelat basket men är en ivrig supporter på läktaren och fascineras av lagidrott och allt det goda det ger av gemenskap, stimulans och glädje. Själv är hon en flitig löpare med många kort- och långdistanser i benen. Till vardags arbetar hon som Internationel chef på Malmö universitet.

Anette Möllerström, kommunikation 
Anette Möllerström gör sitt fjärde år som styrelseledamot i Malbas. Anette är en fd elitspelare med 120 landskamper, en 5:e plac i JEM och SM-silver med Eos/Malbas som främsta meriter. Anette är född och uppvuxen i Kristianstad, och kom till Malmö och Malbas via Malmö Basketgymnasium och spelade även 4 år på Oregon State university (där laget som bästa var rankat no9). Idag är Anette aktiv coach i klubben sedan 2011, just nu coach för P03 och även Regionlagscoach. På dagarna arbetar Anette som Art Director på kommunikationsbyrån KAN.

Klas Tjebbes, ledamot
Klas Tjebbes har lång erfarenhet av styrelsearbete, bland annat för FC Rosengård och Röda Korset. Klas har också varit klubbchef för elitfotbollsklubben FC Rosengård, med två SM-guld och två kvartsfinaler i Champions League under sin tid i klubben. På dagtid arbetar Klas som kommunikationsatrateg på kommunikationsbyrån KAN.

Fatime Nedzipovska, ledamot
De senaste tio åren har Fatime Nedzipovska startat bl.a. Brightful och Kunskapslunchen, med syftet att skapa nätverk för unga i Malmö. Fatime drivs av att arbeta för ett inkluderande samhälle där Malmö är en stad för alla. Hennes engagemang har prisbelönats ett flertal gånger bla år 2014 utnämndes hon till "Årets Samhällsförbättrare i Malmö”.  Idag arbetar hon på Malmö stad med dialogutveckling.

Linus Dubbelman, ledamot
Linus blev invald i styrelsen redan som 17-åring, när han fortfarande var aktiv spelare. De senaste 7 åren har han bl.a. coachat lag, drivit projekt och arbetat med klubbens marknadsföring. Hans längsta coachuppdrag var Flickor 02, som han sedan även coachade i Damer Utveckling. Till vardags arbetar Linus som studie- och yrkesvägledare.

Suzan Alev Arslan, ledamot
Suzan Alev Arslan har en förkärlek för både basket och Malmö som stad. Hon har, i tio år, spelat basket i KFUM Tigers Helsingborg och några månader i Äli innan en korsbandsskada satt stopp för karriären. Hon har tidigare jobbat Sveriges Radio som programledare och producent för den lokala radiokanalen P3 Din Gata i Malmö och även som arrangemangsansvarig artistvärd på festivalen Sommarscen Malmö. På dagtid tar hon sig an projekt och jobb som har med kultur, musik, film och media att göra.

 

Valberedning Malbas:

Rickard Nilsson (Ordförande)
Marja Olander 
Jonas Stålgard

Uppdaterad: 15 AUG 2017 15:17 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB


 Trianon

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven