Hoppa till sidans innehåll

Nybörjargrupp tjejer 2004-2007


Det är aldrig för sent att börja spela basket! Den här säsongen startar vi en nybörjargrupp bara för tjejer i åldrarna 2004-2007. Initialt tränar alla åldrarna tillsammans och skulle intresset för gruppen bli stort kommer vi eventuellt att dela upp den i två åldersgrupper. Du som är född 2006 kan välja att antingen börja direkt i ordinarie grupp för födda 2006 (tiderna är ej klara än) eller ingå i den här nybörjargruppen.

I den här gruppen lär vi ut grunderna i basket i en individanpassad form som gör det möjligt för alla att lyckas, hitta utmaningar och utvecklas på sin nivå. Om tjejerna vill kommer vi att arrangera träningsmatcher och eventuellt åka på någon turnering tillsammans.  Det är tjejernas ambitionsnivå som styr. Det viktigaste är att det ska vara kul att träna och att man ska känna sig som en del av gemenskapen.

Vi spelar inte seriematcher men du är inkluderad i alla klubbens aktiviteter och du som är född 2006-2004 har möjlighet att vara en del av Malbas Academy där vi erbjuder utbildningar för ungdomar som vill vidareutveckla sig som ledare, funktionärer och domare. 

 

Våra träningstider (höstens första träning är den 29/8):

Tisdagar och torsdagar kl 17.00-18.30 i Heleneholms Sporthall (lilla hallen)

Dina coacher är Kevin Iman, Maria Sköld och Despina Lappa.

Vi tar emot nya spelare under hela säsongen men vill gärna att du kontaktar Kevin Iman (klicka på namnet så får du upp hans e-postadress) innan du går till första träningen för att säkerställa att träningen inte är flyttad eller inställd av någon anledning. 

 

Medlems- och träningsavgift säsongen 19/20: 1000 kronor och avgiften avser hela säsongen dvs både höst- och vårterminen. Avgiften betalas till Malbas bankgiro 784-6983 (vi skickar inga inbetalningskort). Märk inbetalningen med namn och fullständigt personnummer. Man får prova gratis två gånger innan det är dags att betala avgiften.

Uppdaterad: 15 AUG 2019 16:23 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link
kollektiva-bk

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

logo 

images

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven