Hoppa till sidans innehållTräningstider barn 18/19


MiniMalbas erbjuder träning för både befintliga och nya medlemmar från födda 2014 till 2006, därefter är man välkommen att träna i Malbas och de träningstiderna hittar du under "träningstider ungdom/senior".

Om du vill börja spela basket hos oss letar du upp den grupp som passar dig bäst och är välkommen att ansluta vid nästa träningstillfälle. Ingen föranmälan krävs och vi brukar kunna ta emot alla som vill spela med oss men vi rekommenderar att du kontaktar coachen innan du går dit för att säkerställa att träningen inte är inställd eller flyttad av någon anledning. Om du har spelat basket tidigare är du välkommen att ansluta till våra ordinarie grupper och om du är nybörjare hälsar vi dig välkommen till våra nybörjargrupp. 

Du får prova gratis två gånger innan det är dags att betala in medlems- och träningsavgiften som debiteras säsongsvis. Du kommer inte att få något inbetalningskort utan avgiften betalas till MiniMalbas bankgiro 948-4049. Märk betalningen med Namn+personnummer+lag. Vi erbjuder syskonrabatt på 200 kronor från och med andra barnet under förutsättning att båda spelar i MiniMalbas.

Träningstiderna för säsongen 18/19 är inte helt klara än men under vecka  33 kommer alla våra grupper och träningstider att publiceras här. Om du vill att vi kontaktar dig när träningstiderna är klara ber vi dig att fylla i vårt "börja spela" formulär.

Välkommen till MiniMalbas!

Uppdaterad: 13 AUG 2018 19:47 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link
kollektiva-bk

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

logo 

images

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

 

Fitness 24Seven