Hoppa till sidans innehåll

Börja spela


Välkommen till Malbas

Malbas är Malmös största basketbollklubb. Vi är aktiva i hela Malmö och i våra lag möts barn och unga från hela staden.Vår drivkraft är att skapa glädje, hälsa och gemenskap och att driva utveckling och integration runt kärleken till basket.

Att börja spela basket hos oss är enkelt. Vi bedriver verksamhet för barn, unga och seniorer. Du behöver inte ha spelat basket sedan unga år för att börja spela basket i Malbas, vi erbjuder t ex nybörjargrupper för olika åldrar och motionsgrupper för vuxna. 

Basketsäsongen är slut och vi har sommaruppehåll andra halvan av augusti. Så fort träningstider och avgifter för nästa säsong är klara kommer vi att publicera dem här men vanligtvis kan vi inte svara på frågor kring detta förrän i mitten av augusti.

Vi har inget kösystem och under hösten brukar vi kunna ta emot alla barn och unga som vill börja spela basket. Vi tar emot nya spelare hela säsongen men det kan hända att grupper blir fulla och att vi av den anledningen måste säga nej. 

Avgifter 2019/20

Hos oss betalar man för en hel säsong vilket inkluderar både höst- och vårtermin. Avgiften är densamma oavsett om du spelar hela säsongen eller börjar spela mitt i en säsong. Vi erbjuder lovaktiviteter för våra medlemmar under alla skollov, även under sommaren. Medlems och träningsavgifterna för säsongen 19/20 är inte klara än utan publiceras i anslutning till respekive grupp när träningstiderna är klara i mitten av augusti. Vi fakturerar inte medlems- och träningsavgiften utan den betalas enligt anvisningarna du hittar i anslutning till respektive grupp. 

Kontaktinformation

Önskar du komma i kontakt med oss når du oss enklast under kontorstid (9-17) på vardagar på telefon 040-611 35 30 eller This is a mailto link. Kansliet har semesterstängt under hela juli och då når du oss endast på mailadressen ovan som vi kollar då och då. 

Välkommen till Malbas!

 

Om du inte hittar det du söker här på hemsidan är du välkommen att kontakta oss på formuläret nedan så återkommer vi så snart vi har möjlighet. När du fyller i formuläret så innebär det inte att du registrerat ditt barn hos oss utan det är enbart en förfråga om vilka träningstider vi har att erbjuda. Formuläret hänger inte samma med vårt medlemsregister. När du eller ditt barn valt en grupp och börjar träna hos oss kommer respektive tränare att be er lämna uppgifter i form av t ex barnets fullständiga personnummer och kontaktuppgifter till vårdnadshavare.

Kön
 
 
 
 
 
 
 
kollektiva-bk

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

logo 

images

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

 

Fitness 24Seven