Hoppa till sidans innehåll

Bli sponsor?Malbas är en klubb på elitnivå, i en cool, urban och global sport med spelare från världens alla hörn i alla åldrar. Där den ideella kraften flödar och föräldrar, barn och unga samarbetar och verkar tillsammans och där vi integrerar och skapar utveckling hos individer oavsett förutsättningar. Malmö är den stad i Sverige som tagit emot flest nyanlända och som har en stor integrationsutmaning men också genom detta en enorm potential och kraft till att utvecklas hållbart tillsammans. Malbas jobbar engagerat för att hitta arenor för utbyte och integration genom idrott. Detta är klubben där ALLA får vara med, olikheter välkomnas. Vi är en palett av världen i färger och fysik!

Malbas är Malmös största basketklubb och familjen består av ca 700 aktiva medlemmar, 48% tjejer, 52% killar och 70 nationaliteter. Vi tror på att låta varje individ växa efter sina förutsättningar och att vi blir starkare tillsammans. Alla är välkomna över alla gränser oavsett om du är på elit- eller hobbynivå. Hösten 2017 påbörjade vi ett stort värdegrundsarbete som involverar spelare, föräldrar, ledare, styrelse och anställd personal.Tillsammans har vi tagit fram en gemensam värdegrund och under säsongen 2018/2019 fortsätter vi målmedvetet att implementera värdsgrunden med mål om att den ska genomsyra allt vi gör.  Våra ledord är gemenskap, mod, respekt och utveckling.

Efter några ekonomiskt tuffa år har Malbas beslutat sig för att dra sig ur förbundsseriespel säsongen 2018/19. Vi tar ett steg tillbaka för att fokusera på att bygga en stabil grundorganisation med barn och ungdomsverksamheten i fokus. Vår ambition är att så snart som möjligt ta oss tillbaka med lag i förbundsserien utan att det sker på bekostnad av vår ungdomsverksamhet. 

Vill du veta mer om hur du kan stötta Malmös barn och unga genom Malbas är du varmt välkommen att kontakta vår klubbchef Katarina som nås på 0709-34 22 03 eller This is a mailto link

Uppdaterad: 13 AUG 2018 21:00
Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-6113530
Fax: 040-6113532
E-post: This is a mailto link

Se all info


 

                                    

logo_landgren-300x100
 

 

PMR-2010_BlackBackground-01-01

Len hud 

bk