Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Tyvärr är där en urdragning i nivåträdet för PU17:2.
 
Påminner om sista anmälningsdag söndag 18 augusti för seriespel i EB Serie höstsäsongen 2019/20.
 
SBBF har gjort ett lägerschema för hela säsongen som inkluderar tre läger. Det första av dem går av stapeln den 25-27 oktober i Kinna/Skene.
 
Den 31 augusti bjuder Skånebasket in till kick-off för regionens medlemmar. Detta blir startskottet för en ny övergripande vision med flera fysiska träffar.
 
SkåneBasket är det tredje största basketdistriktet i Sverige. Vi vill fortsätta växa, och målsättningen är att vi ska vara 3 500 licensierade spelare inom fem år. Är du kraften som kan realisera vårt mål?
 
20 juni till 7 augusti har kansliet stängt för semester.
 
För planering, utbildning och information om kommande säsong inbjuder Tävlingskommittén (TK) alla tävlingsansvariga i föreningarna till ett möte torsdag 22 augusti.
 
Tyvärr är där en urdragning i nivåträdet för PU-17:2.
 
FIBA:s regler och rutiner för registrering av spelare som spelar utanför sitt hemland har ändrats. Alla internationella övergångar hanteras numera via FIBA. Att söka ett Letter of Clearance (LOC) kostar numera 250 schweiziska Franc (CHF).
 
FIBA och SBBF har tillsammans skapat projektet Girls Camp som syftar till att göra det roligare och mer utvecklande för tjejer att spela basket. Till helgen hålls lägret i Malmö och alla tjejer i regionen som är födda 2006 är välkomna.
 
I Skåne Baskets BoXScore presenteras statistik över antalet licensierade spelare och ledare, uppdelat för varje förening, åldersgrupp och kön. Rapporten visar glädjande att distriktet under säsongen har vuxit med 10% till 3024 individer.
 
Spelordningen för nivåträden delsäsong 1 samt instruktioner för matchbokningen finns nu på webben.
 
Spelordningen för seniorserierna Skåne höst samt instruktioner för matchbokningen finns nu på webben.
 
Skåne har ytterligare 2 lag klara för Final Four i Södertälje! Nämligen U20 killarna i IK Eos/HBBK och U20 tjejerna i HBBK!
 
NFC närmar sig och lagen som ska representera Skåne är klara! Få all info om NFC här.
 
kollektiva-bk

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

logo 

images

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: basket@malbas.com

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

 

Fitness 24Seven