Hoppa till sidans innehåll

Kalis Loyd, Italien


Hej allihop!

Jag heter Kalis Loyd och är 29 år. Till vardags spelar jag för Allanz Geas, det ligger lite norr om Milano. Jag spelar också i landslaget för Sverige. Som proffs är detta är min 6 säsong i Europa.

Vi spelar alltid match på söndagar, så vi börjar veckan med en helt träningsfri måndag. Min vecka ser ungefär ut såhär; vi har två träningar på tisdagar och torsdagar, de består av styrketräning och teknik på morgonen och lag träning på kvällen. Onsdag, fredagar och lördagar tränar vi ett 2 timmars pass.

Idag är tisdag, och jag började dagen med sovmorgon Min rutin är att jag brukar stiga upp ungefär 2 timmar innan träningen börjar, det ger mig tid att käka frukost (som idag bestod av pannkakor och 1 smoothie), sen packar jag min träningsväska för att sedan bege mig till träningen. Vi tränade från 12.30-14.00. Vi duschar alltid i hallen, sen stannade jag förbi mataffären och köpte med hem lite mat till resten av veckan.

Väl hemkommen så lagade jag lunch (sallad, pasta med tomatsås, kidneybönor och broccoli), jag brukar "sova middag" de dagarna jag har 2 träningspass, så idag blev den 1 timmen och en kvart. Jag brukar dricka en kopp kaffe när jag vaknat och käka någon frukt. Jag brukar försöka vara i hallen ca 30 min innan träningen börjar, så hinner jag byta om och köra lite förebyggande skadeövningar. Sedan tränar vi som sagt från 19 - 21 , klockan är ca 21.30 när jag kommer hem och då brukar jag äta resterna från lunch, samtidigt brukar jag ringa familj och vänner. Därefter borstar jag tänderna och hoppar i säng, ibland kollar jag film eller serier och i bland somnar jag direkt.

Vi har två matcher kvar innan jul uppehållet och det är två riktigt tuffa matcher. Vi ligger på 8:de plats och ska möta tabell tvåan och ettan.

Sen åker jag hem till Malmö i 7 dagar för att fira jul med min familj.

Många kramar

Kalis

Uppdaterad: 21 DEC 2018 09:19 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link
kollektiva-bk

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

logo 

images

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven