Hoppa till sidans innehåll

Elijah Clarence, Tyskland


Hej!

Jo det har varit en kul upplevelse än så länge ...jag är proffs på heltid nu (Fraport Skylines, Frankfurt, Tyskland), så går inte i skolan längre. Så har mycket basket om dagarna men även mycket fritid.

Tränar oftast två gånger om dagen med A laget och B laget. Jag spelar mest med B laget där jag verkligen får mycket speltid och kan utvecklas och lära mig så mycket som möjligt. Jag skulle säga att min största utmaning som basketspelare är att riktigt förstå spelet, när är det läge och attackera, ha tålamod i anfall, vad för spel vid speciella situationer man ska ska kalla, hur man defensivt ska försvara olika ball screens. Så jag skulle säga att min största utveckling och mitt fokus har legat mycket på min spelförståelse och mitt skott, där jag ser till att jag har samma form varje gång.

 På min fritid så brukar jag kolla film, läsa böcker, vara på FaceTime med vänner eller familj. Till frukost äter jag Cinnoman toast crunch (flingor), middagen varierar. Får runt 8-9h sömn per natt. Jag vet inte hur mycket grönsaker jag äter...

Uppdaterad: 21 DEC 2018 09:11 Skribent: Katarina Olsson
Epost: This is a mailto link
kollektiva-bk

 

 

Sportprofil

errea

Merchandise

 

 

logo 

images

 

 

 

 

 

Postadress:
Malbas BBK - Basket
Erik Dahlbergsgatan 30 D
21148 Malmö

Kontakt:
Tel: 0406113530
Fax: 0406113532
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tack till våra samarbetspartners:

 

Rosengård Fastighets AB

 

 

Bravida

 

Wihlborgs

 

 Lifra

 

Otto Magnusson

 

 

Bona

 

 

Fitness 24Seven